Poslední telefonáty slavných: Michael Jackson se bál o vlastní život. Měl bohužel pravdu

Poslední telefonáty slavných: Michael Jackson se bál o vlastní život. Měl bohužel pravdu
Zdroj: Wikimedia Commons/Constru-centro, CC BY-SA 4.0
David Bowie volal jako poslednímu svému manažerovi.David Bowie si myslel, že mu zbývá ještě pár měsíců (trápila ho rakovina), a tak plánoval další album.Jimi Hendrix zemřel v pouhých 27 letech a jeho smrt dodnes halí oblak tajemna.Jimi Hendrix naposledy volal svému bubeníkovi Mitchovi Mitchellovi. Ten se ho zeptal, zda by se k nim nepřipojil na zkoušku. Jimi Hendrix souhlasil. Nikdy tam však nedorazil.
+ 3 fotky+ 4 fotky

Když vám někdo zavolá těsně před svou smrtí, je to vskutku děsivé. Komu a proč ve svých posledních chvílích volali Michael Jackson, John Lennon a americká ikona Elvis Presley?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 26. 07. 2021 14:00

Když web Grunge.com připravil výběr posledních telefonátů slavných hudebníků, vznikla podivná, ale také dojímavá sbírka, která možná zaujme nejen hudební fanoušky.

Poslední slova Michaela Jacksona

Michael Jackson trpěl na sklonku svého života silnou nespavostí. Společnost, která se starala o jeho koncerty, proto najala doktora Conrada Murraye. Ten měl zpěvákovi pravidelně aplikovat propofol, což je anestetikum používané během operací. Ale právě tato „léčba” Jacksona nakonec zabila.

Týden před smrtí však ještě popová hvězda hovořila s manažery svého turné a dle jeho syna Princea mělo jít o vypjaté telefonáty. Michael si prý stěžoval, že ho jejich přístup zabije. Nakonec se ale nechal přemluvit a odjel na povinné zkoušky před koncertem. A právě tehdy mu volal Prince, že do jejich domu dorazil ředitel koncertní agentury. Poslední slova, která Michael Jackson se svým synem přes telefon prohodil, byla: „Připrav nějaké jídlo a pití.

John Lennon volal ženě, která ho vychovala

Člen slavné kapely Beatles John Lennon volal krátce před osudovým setkáním s šíleným fanouškem Markem Chapmanem jediné osobě - své tetě Mimi. Ta ho vychovávala od raného dětství. Tato skutečnost vyšla najevo poté, co dostala kondolenční dopis od jedné novinářky. A právě v odpovědi na její dopis uvedla, že jí John volal.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený John Lennon (@johnlennon)

„Drahá Judith,” napsala, děkuji ti za dopis. Pořád se snažím zpracovat, co se stalo. Den předtím mi volal a byl plný nadšení (zřejmě z plánovaného turné po Anglii). Chtěl co nejdříve přijet. Nemohl se dočkat, až mne uvidí.” K tomu bohužel již nikdy nedošlo. Mark Chapman si odpykává svůj trest dodnes.

Elvis Presley a hádka s Priscillou

Ikonický Elvis Presley žil s Priscillou třináct let. Podle webu The Daily Express se však s jejich rozchodem nikdy nesmířil. Měl jí být doslova posedlý. Jejich společný přítel Chris Hitchens rovněž prozradil, že velmi častým jevem byly prý Elvisovy telefonáty, a to ve dne i v noci. A zejména tehdy, kdy se Priscilla oddávala erotickým hrátkám s novým partnerem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Elvis Presley (@elvis)

Elvis však volal Priscille i v den, kdy zemřel. Byl zrovna v Gracelandu se svou novou přítelkyní Ginger Alden a dcerou Lisou Marie. Hádali se kvůli dceři. Zřejmě šlo o to, kdo jí vyzvedne, nebo jak se dopraví zpět domů. Usmířit se už neměli šanci, další den jej Ginger našla v koupelně mrtvého.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Michael Jackson, John Lennon, Elvis Presley

Grunge.com: The Last Phone Call These Rock Stars Made Before They Died

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články