Čekání na únos: TikTokem se šíří vlna videí o tom, jak poznat, že se stanete další obětí

Čekání na únos: TikTokem se šíří vlna videí o tom, jak poznat, že se stanete další obětí
Zdroj: Pixabay

Je toho plný TikTok. Influenceři se snaží své fanoušky přesvědčit o tom, že když vám někdo na kapotu auta položí třeba lahev s vodou, či pověsí na kliku dveří nějakou věc, znamená to jediné - máte se stát obětí únosu.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 07. 05. 2021 11:00

Videa o podivných vzkazech se v poslední době na TikToku množí. Haleywestco obtěžoval před supermarketem neznámý muž a pak si našla na kapotě auta láhev s vodou. Bylo to znamení, že se vrátí? Něco podobného zažila i žena vystupující pod přezdívkou mimsss39. Natočila o tom vyděšenou zpověď, která má už na 400 000 shlédnutí s tisíckou komentářů. A proč si myslí, že má na ni někdo spadeno? Na svém autě objevila plátky roztaveného sýru...

Osudová neděle

„V neděli jsem šla do kostela,” začíná mimsss39 své vyprávění, “a když jsem se po hodině vrátila k autu, měla jsem na kapotě roztavený sýr. Zavolala jsem kamarádce a poprosila ji, zda by mi nepřišla se svou mámou pomoct. Jakmile dorazily, stala se další divná věc. Objevila se před námi bílá dodávka s nějakými nápisy...”

@mimsss39##greenscreen PLEASE share this, women are literally being taken in every possible way now. ##fyp ##foryoupage ##TikTokGGT ##DoritosDuetRoulette♬ original sound - mimi

Uvnitř prý seděli neznámí muži v maskách. Pak přejeli přes cestu a zaparkovali na protilehlém parkovišti. A odtamtud pozorovali tři ženy, jak z auta škrábou sýr.

Sýr jako zlé znamení

„Jestliže i vy, milé dámy, najdete na svých autech sýry, zamkněte jej a ihned odejděte. Určitě vás odněkud sledují, a pokud byste byly na tom místě samy, mají vás v hrsti," končí varování na videu, které se téměř ihned stalo virálním.

Kromě vysokého počtů lajků má na 400 000 shlédnutí a tato čísla neustále rostou. Pozadu nezůstaly ani komentáře, je jich přes tisíc. „Lak a barvu lze nahradit, vás ne! Jeďte domů a sýr odstraňte až pak,” radila jedna z diskutujících. „Není to jenom sýr. Může to být drát, bílé triko, nebo samolepka. COKOLI. Buďte opatrné,” hřímala další žena. „Nikdy by mne nenapadlo, že se budu bát sýra. Copak si my ženy nemůžeme nic užít?” bědovala další z uživatelek TikToku.

Opravdu hrozí únos?

Řádí snad na světě nějaký novodobý sýrový gang, který tuto pochutinu využívá k nekalým účelům? Anebo jde jen o nevinný žert puberťáků? Nabízí se také třetí možnost. Pokud se podíváme na starší tiktoková videa mimsss39, zjistíme, že mají sledovanost maximálně 2000...

Zdroje informací:

Mirror.co.uk: Woman feared she was going to be taken after strangers melted cheese on her car

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články