Loterijní vrah: Kvůli výhře 321 milionů liber podepsal smlouvu s ďáblem vlastní krví

Loterijní vrah: Kvůli výhře 321 milionů liber podepsal smlouvu s ďáblem vlastní krví
Zdroj: Profimedia

Bylo mu teprve osmnáct, když se z něj stal vrah. Danyal Hussein toužil vyhrát v loterii, a aby se mu to splnilo, měl uzavřít smlouvu s ďáblem. Jenže ten si prý si žádal lidské oběti. První dvě našel Danyal loni v jednom londýnském parku. Zrovna tam slavily narozeniny...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 04. 11. 2021 11:00

Danyal Hussein zamířil 6. června minulého roku do parku Fryent Country v severní části Londýna. Tam si vyhlédl sestry Nicole a Bibu. Jejich vraždou naplnil část dohody, jenž podepsal vlastní krví.

Příslib vraždy

Danyal měl démonické entitě jménem Lucifuge Rofocale slíbit, že když vyhraje jackpot ve výši 321 milionů liber, usmrtí každých šest měsíců šest žen. A tak by pokračoval do té doby, než jej chytí, či dokud toho bude schopen po fyzické stránce.

Na Amazonu si koupil kuklu a sadu nožů. Sestry Nicole a Bibu napadl okolo jedné hodiny v noci. Počkal si, až z parku, kde se slavily Bibiiny narozeniny, odejdou všichni jejích přátelé, a ony zůstanou úplně samy. Bibu bodl celkem osmkrát. Nicole dopadla mnohem hůře - na těle měla až čtyřicet řezných ran. Následně je obral o mobilní telefony, které hodil do rybníka, a těla odtáhl do nedalekého lesa.

Hledání vraha

Když se s Bibou a Nicole jejich matka Mina nedokázala spojit ani po dvou dnech, nahlásila je na policii jako pohřešované. Strážnici se k tomu ale údajně stavěli velmi laxně. Mina věřila, že to bylo kvůli tmavé barvě pleti. O pomoc s pátráním proto požádala Nicolina přítele Adama Stonea, na něhož v parku čekal děsivý objev.

Čí je ta krev?

Když se kriminálka konečně začala zajímat o nyní již případ dvojnásobné vraždy, podařilo se najít použitou zbraň. Na noži se nenašla pouze krev obětí, ale také vrahova. Ženy se bránily a zápasily o život, takže se během potyčky pořezal. V Husseinově bytě policisté objevili smlouvu podepsanou krví, v prohlížeči počítače zase otevřené stránky zabývající se satanismem a pravicovým extrémismem.

Navzdory nezvratným důkazům odmítl Danyal přiznat vinu. To rozčílilo jak rodiny žen, tak i soudkyni, která mu řekla: „Nejenže jste rozbil rodiny obou žen, ale vše jste ještě zhoršil tím, že odmítáte nést za své činy zodpovědnost.” Bylo nad slunce jasné, že ani trochu nemůže počítat s přívětivým trestem.

Vrah za mřížemi

„Je to nebezpečná lidská bytost. Je dobře, že je za mřížemi a neublíží další rodině. Postarám se o to, aby se už nikdy nepodíval na svobodu,” nechala se slyšet matka mrtvých sester. A zřejmě se jí to splní. Danyal byl odsouzen k doživotí, přičemž si musí odsedět minimálně pětatřicet let. Je ale pravděpodobnější, že z vězení už nikdy nevyjde. Místo bohatství ”vyhrál” tvrdý kavalec a zničenou budoucnost. Dlužno také dodat, že byť Danyal sázel i po podpisu smlouvy, nikdy nic nevyhrál...

Zdroje informací:

Allthatsinteresting.com: Satanist Killer Danyal Hussein Jailed For Life For Gruesome Double Murder In London

Cps.gov.uk: Man convicted of murdering two sisters as they celebrated birthday in park

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články