3 znamení zvěrokruhu, která v roce 2021 čekají sladké zásnuby

3 znamení zvěrokruhu, která v roce 2021 čekají sladké zásnuby
Zdroj: Pixabay.com

Jste typ člověka, který si nepřeje nic jiného, než dostat úžasnou romantickou nabídku k sňatku? Pak byste měli zbystřit! Tato tři znamení se totiž mohou v roce 2021 s největší pravděpodobností těšit na žádost o ruku.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 12. 01. 2021 09:50

Podívali jsme se na horoskop pro letošní rok a tato tři znamení zvěrokruhu mají nejvyšší šanci se v roce 2021 zasnoubit.

Lidé narození ve znamení Raka

Všichni, kteří se narodili ve znamení Raka, se mohou v roce 2021 těšit na velkou porci štěstí. Co se týká vztahů, platí pro vás v letošním roce ono magické rčení "vášnivě a navždy". Již na jaře by vaše drahá polovička mohla vyřknout onu otázku všech otázek. Hvězdy říkají, že to bude krásné a neuvěřitelně romantické.

Lidé narození ve znamení Vah

Rok 2021 bude rokem lásky právě pro všechny narozené ve znamení Vah. Konečně jste vypustili z hlavy myšlenky na vaše ex a jste připraveni na něco opravdu vážného. A co více? Nabídka k sňatku na sebe nenechá dlouho čekat. Sice to může kvůli situaci s koronavirem ještě nějakou dobu trvat, ale nakonec se vysněné svatby dočkáte. Užívejte si plnými doušky společný čas s vaším milovaným partnerem.

Lidé narození ve znamení Ryb

Také pro všechny zrozence ve znamení Ryb je rok 2021 tím opravdovým rokem plným lásky. Obzvláště v létě se bude schylovat k něčemu velmi důležitému, protože právě tehdy vám bude nejlépe nakloněno postavení planet. Nastane doba udělat další krok! Už dlouho čekáte na nabídku k sňatku? Pak klidně vezměte situaci do vlastních rukou a poklekněte sami na kolena před vaší drahou polovičkou.

A co láska u ostatních znamení?

Nenašli jste se mezi výše uvedenými znameními? Není třeba zoufat. Nejvyšší šanci na sladké zásnuby sice opravdu mají lidé ve znamení Raka, Vah a Ryb, ale velkou porci štěstí mohou zaznamenat i ostatní. Důležité je zachovat si chladnou hlavu a v současné těžké době hledat spíše to pozitivní, zaměřit se na to podstatné a věnovat se více svému vztahu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články