Andělský horoskop: Co vás o Vánocích čeká podle nebeských ochranitelů?

Andělský horoskop: Co vás o Vánocích čeká podle nebeských ochranitelů?
Zdroj: Pixabay

Kdo z vás věří na ochranitelskou sílu andělů? Jsou to nadpřirozené bytosti, kteří vlastně zprostředkovávají komunikaci mezi Bohem a lidmi. Naše štěstí, neštěstí, zdraví i láska spočívá v jejich rukách. Co vám přináší andělské předpověď na letošní Vánoce?

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 12. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Dostanete lákavou nabídku, ale měli byste pečlivě zvážit, zda ji přijmete. Mohla by do vašeho života vnést neklid, který jistě nechcete. Nenechte sebou manipulovat a dejte na svůj úsudek.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Netlačte na pilu, okolnosti se změní a vy na tom jenom vyděláte, když počkáte. Potlačte netrpělivost a vydržte, vyplatí se vám to. I v soukromí se držte při zdi a neříkejte něco, co by vás potom mohlo mrzet.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci by měli zkrotit své ambice a zamyslet se na názory ostatních, které občas nemusí být k zahození. Nemusíte mít všechno hned, raději se snažte vše promyslet a zvážit. Vaše zbrklost vám škodí.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Pokud přemýšlíte, jestli ukončit vztah. Udělejte rázný krok a rozhodněte se jednou provždy. Naučte se naslouchat druhým a mějte s nimi více trpělivosti. Ono se vám to vrátí.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Možná se bojíte o zaměstnání, ale nemusíte, věřte, že i změna bude dobrá. Nastartujete novou éru života a rozšíříte si obzory. Měli byste začít cvičit a meditovat, přinese to vašeho života kýžený klid.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Nedělejte si plané naděje, smiřte se s realitou, uleví se vám i okolí. Andělé vám radí otevřít se světu a nabídnout svou lásku někomu jinému, kdo si ji zaslouží. Myslete logicky a prakticky.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Přestaňte řešit starosti druhých a zamyslete se nad svým životem, který by si také zasloužil oprášit. Vztah s partnerem ochladl a pokud s tím něco neuděláte, mohlo by to zle skončit.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Budete akční a kreativní, měli byste se tedy zapojit do aktivit, které už dlouho odkládáte. Nevrhejte se do toho však po hlavě a promyslete si, co chcete udělat.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Vsaďte na rodinu a zážitky s nimi. Blízké máte jen jedny a měli byste jim věnovat více času, abyste toho nemuseli později litovat. Dávné spory už odvál čas a vy si zase můžete užívat lásku svých blízkých.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Měli byste si dávat pozor na děti, mohly by vás negativně překvapit. Nemyslete si, že neposlouchají, co říkáte do telefonu, mohlo by vás nejednou přivést do rozpaků.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Přehlížíte varovné signály, které vám organismus dává? Pak si buďte jisti, že teď je ten čas, kdy vás to dostihne. Pokud vás tedy něco bolí nebo se vám něco nezdá, upalujte k lékaři.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Navazujte nová přátelství, mohla by se vám hodit. Nevyužívejte však kamarádství za pracovními účely, mohlo by se vám to vymstít. Naslouchejte a kooperujte s rodinou.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články