Bouřkový superúplněk v Kozorohu: Přinese žádosti o ruku i nečekaná těhotenství

Bouřkový superúplněk v Kozorohu: Přinese žádosti o ruku i nečekaná těhotenství
Zdroj: Unsplash

Podívejte se, co si pro vás hvězdy připravily na bouřkový superúplněk, kterého se dočkáme téměř v půli července. Ve středu třináctého nás díky němu nemine skvělá příležitost k růstu! Na co se připravit?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 10. 07. 2022 06:00

Už ve středu 13. července bude možné pozorovat na obloze tzv. superúplněk. To znamená, že se Měsíc ocitne nejblíže planetě Zemi. Bude tak zhruba o 13 % větší než obvykle a zářit bude mnohem jasněji. Úplněk nastane až k večeru, konkrétně ve 20:37. Působit bude zejména na kolena, slezinu, vlasy, vazivo a šlachy, kůži a páteř.

Myšlenky se při superúplňku stočí k sebedůvěře

Už několik dní před plnou Lunou můžeme pociťovat účinky tohoto magického úkazu. Zdá se, jako by nebylo nic, co nás může zlomit. V tom, co jsme si přáli, se nám skutečně daří a my až nechápeme, jak se to celé stalo. V tomto tkví úskalí. Některá znamení zvěrokruhu mohou přijít na myšlenku, že si svůj úspěch nezaslouží. 

To, co si pouštíte do života a do hlavy, určuje, jak se každý den cítíte. Kozorozi jsou známí svou systematičností a v dosahování cílů mají tah na branku. Nikdy se sice nevzdávají, ale zároveň o sobě často pochybují. To bude otázkou tohoto úplňku. Zda vše, co děláme, děláme kvalitně. Jaké finanční ohodnocení si zasloužíme a co pro to můžeme udělat.

Superúplněk přinese nečekaná těhotenství i zásnuby

Kozoroh má v sobě ukotvenou silnou touhu po rodině, což se právě v tomto období projeví. Očekávat můžete žádosti o ruku, drahé kameny ale i plánovaná (či neplánovaná) těhotenství. Ti, kterým se dlouho nedařilo, mají šanci. Ještě není vše ztraceno. Zkuste ale i k početí potomka přistupovat s láskou, pokorou a vůlí nechat té malé dušičce čas si vybrat, kdy přijde na svět. Vítejte ji a velebte.

Během úplňku se tradičně nedoporučují žádné lékařské zákroky, jinak tomu nebude ani teď. Tento je ještě umocněný svou supersilou a datem. Bouřkovým se nazývá proto, že v červenci jsou bouřky častým jevem. Jindy se tomuto úplňku říkalo také paroží nebo jelení. Odkazuje na růst paroží jelena a losa, kteří je během zimy shodili.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články