Horoskop lásky na červenec 2020: Kdo najde toho pravého a komu zůstanou oči pro pláč?

Horoskop lásky na červenec 2020: Kdo najde toho pravého a komu zůstanou oči pro pláč?
Zdroj: Freepik

Léto je tu a s ním i láska, která je všude ve vzduchu. Stačí jen chtít, mít oči na stopkách a můžete si být jisti, že se ten osudový partner brzy objeví. Netlačte ale na pilu, vše má svůj čas! Užívejte si červenec se vším, co vám dokáže nabídnout.

Jana Matušková
Jana Matušková 01. 07. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Červenec je pro Berany ideálním měsícem na seznámení. Potkají člověka, který jim zvedne sebevědomí a bezhlavě se zamilují. I když se z tohoto vztahu nevyklube láska na celý život, budete za tuto zkušenost navždycky vděčni.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býk si konečně najde v červenci protějšek, který se stejně jako on rád věnuje meditaci, józe a relaxaci. Budou spolu obrážet zajímavá místa po celém světě a čerpat z duchovního souznění.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci v červenci potkají někoho, kdo jim poplete hlavu a obrátí život vzhůru nohama. Zadaným Blížencům by mohl v životech způsobit pěknou paseku. Navíc jak rychle tahle láska přijde, tak odejde, pamatujte na to.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci si konečně na svůj protějšek udělají více času, což bude velmi pozitivně oceněno. Také se rozhodnou pro zásadní životní krok, který vyvede partnere trochu z míry, ale nakonec se mu nebude bránit.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi si tohle léto budou užívat plnými doušku. V červenci si nalijí sklenku a na konci srpna ji odloží. Rozhodli se žít naplno a místo lásky si hledat známosti na jednu noc.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou mít špatné období, v lásce se jim nebude dařit. Musí se totiž začít zajímat o někoho jiného než o sebe a ukázat, že mají také srdce.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se romanticky zamilují a celý červenec budou mít růžové brýle. Pak se ale proberou a zjistí, že ne vše je tak zalité sluncem, jak se zdálo a partnera vymění za mladší model.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři se zamilují do své dávné lásky, kterou právě v červenci potkají. Budou s ní chtít trávit co nejvíce času, ale nakonec zjistí, že kromě vzpomínek na minulost už nemají nic společného.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Vyrazíte na dovolenou, kde se bláznivě zamilujete do snědého urostlého majitele nejlepší restaurace ve městě. Užijete si nezapomenutelný románek a pak se zase pěkně vrátíte domů k partnerovi.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou mít klapky na očích a neuvidí, že po nich někdo pokukuje a přijdou tak o možnost poznat lásku. Měli by mít tedy oči otevřené a uši nastražené, aby jim nic neuteklo.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se budou přes léto vzpamatovávat z bolestivého rozchodu, nebudou tak mít potřebu někoho někde lovit. Budou si užívat léto ve společnosti svých blízkých a samotu zahánět prací.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby čeká velké překvapení v podobě žádosti o ruku, po které už pěkně dlouho touží. Chtěly by si potvrdit svazek něčím oficiálním, život na psí knížku není nic pro ně.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články