Cikánský horoskop: Kdo se bude pohybovat na tenkém ledě a kdo si začne plnit sny?

Cikánský horoskop: Kdo se bude pohybovat na tenkém ledě a kdo si začne plnit sny?
Zdroj: Freepik

Cikánské karty již od pradávna patří mezi nejoblíbenější věštecké praktiky. Aby také ne, když tyto vědmy jsou považovány za ženy, které vidí budoucnost, mluví s mrtvými a navíc umí i trochu pomoci osudu v náš prospěch.

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 06. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Do cesty se vám postaví překážky z minulosti a převrátí váš život vzhůru nohama. Buďte opatrní v důvěře a nevěřte všem lidem. Ne každý to s vámi myslí dobře. Mohli byste se spálit.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

V příštích týdnech na tom budete velmi dobře finančně. Budete si moci dopřát vše, po čem už delší dobu toužíte. Myslete však na zadní vrátka, ne vždy se vám musí tak dařit jako teď.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Čekají vás hádky, tahanice, ultimáta a ukončení vztahu. I přesto, že toto období pro vás nebude snadné, snažte se nevzdávat a bojujte. Pokud jste nezadaní, čeká vás vášnivá láska.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Vše vám bude vycházet dle vašich představ a budete se cítit neporazitelní. Naplní se i vaše dlouholeté sny a tužby. Potrápit by vás mohly maximálně finance, ale to lehce vyřešíte.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Přestaňte se trápit tím, co se stalo. Nic nenaděláte a je čas jít dál. Neutápějte se v sebelítosti, nehledejte viníky a neobviňujte lidi kolem sebe. Začněte nový a plnohodnotný život.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Vypadá to, že konečně máte cíl a víte, kam má váš život směřovat, tak si to nepokazte. Pokud vytrváte, máte velkou šanci uspět. Dle karet však budete rázní a rozhodní, což vám bude ku prospěchu.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Pokud se naučíte nestresovat, mít se rádi a splynout s životem, budete se mít skvěle. Nic víc dělat nemusíte, vaše osud vám je nakloněn a opravdu stačí tak málo. Začněte u sebe!

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Smiřte se s tím, že život není jen o vás a že ne každý je zvědavý na váš názor a radu. Naučte se přijímat kritiku, někdy může být i dobře míněná, pak se vám bude žít lépe. Také si najdete nové přátele.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Pokud jste čekali na rozuzlení nějakého problému, tak nyní to přijde. Naštěstí vše dopadne k vašemu prospěchu a vy se tak můžete těšit na krásné slunečné dny. Neusínejte však na vavřínech a myslete do budoucnosti.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Utužíte vztahy v rámci rodiny, přátel a nepřátel. Zorganizujte rodinnou sešlost, sraz se spolužáky nebo prostě jen vytáhněte své rádoby kamarádky na drink. Uvidíte, že se z toho vyklube pěkný večer.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Toužíte po dobrodružství, ale raději byste se měli držet při zdi. Přistupujte ke všem důležitým aspektům svého života zodpovědně a raději zbytečně neriskujte. Nemuselo by se vám to vyplatit.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Změny, které vás potkají tento měsíc budou dlouhodobého charakteru. Nabijte se pozitivní energií a užívejte si to, že se vám právě daří. Nic není věčné. Nezapomínejte být vděční za to, co máte.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články