Co nás čeká v červenci 2023, měsíci zemní kozy? Je čas zamilovat se do sebe, nasát léto a svobodně tvořit

Čínský horoskop 2023: Co nás čeká v červenci, měsíci zemní kozy?
Zdroj: Unsplash

Červenec 2023 je podle čínského horoskopu měsícem zemní kozy. Zatímco v červnu jsme se v souladu s feng shui věnovali inventuře domu i duše, v červenci nás čeká hlavně klid a láska, kterou budeme věnovat nejen sobě, ale také svému okolí. Prostor dostanou i všichni kreativci a nápady, které jsme se možná zdráhali realizovat.

Liběna Kubalíková
Liběna Kubalíková 03. 07. 2023 11:40

Uvědomte si svou vnitřní krásu i krásu kolem sebe! Červenec je o vnímání krásy, pestrosti, plnosti a sytosti. O spatření detailu i vidění celku. Zamilování se do sebe a svého života. Je to ideální období pro změnu interiéru - nová výmalba, obnova obrazů a fotografií, obměna dekorací.

Duše a zdraví

Ulevte své duši a vyčistěte si prostor “vztahů” kolem sebe. Minimalizujte nebo úplně odstřihněte na měsíc setkání s kamarády a rodinnými příslušníky, kteří vám narušují vnitřní klid a rovnováhu. S lidmi, kteří pouze upozorňují na vaše nedostatky, chyby, neduhy. Přestože jsou tito lidé vašimi skvělými učiteli a jejich nepříjemné poznámky vás mohou posouvat dál, jsou prázdniny. Dost bylo lekcí! 

Lehněte si na rozkvetlou louku nebo si sedněte do stínu stromu a nechte se obohatit barevností, lehkostí a svobodou léta. Nasajte do sebe léto všemi smysly a zachyťte ho v přítomném okamžiku fotoaparátem, skicou na plátno, básní či pohybem. Váš vnitřní kreativec se chce ukázat. Dovolte si tvořit.

Práce a finance

Ukliďte si stůl a odlehčete pracovní prostor kolem sebe. Minimalizujte štosování věcí v šuplících, poličkách a skříních. Změňte si fotografie na ploše monitoru i v rámečcích na stole. Nebojte se při práci využívat více pracovních míst a poloh, buďte v pohybu. 

V práci jste třetinu dne, a tak si zpříjemněte prostředí, aby se vám tam dobře pracovalo. Je nezbytné, aby bylo uspořádané, čisté a vy jste se cítili uvolněně a mohli plně tvořit.

Pokud je to možné, využijte čas mezi 13. a 15. hodinou k určité regeneraci. Věnujte se činnosti, která vás baví, a půjde vám tedy od ruky. Nebo si tuto dvouhodinovku vychutnejte v houpací síti a věřte, že i takzvané nicnedělání je tvořivý proces a je to čas, kdy jste políbení múzou. Samotná realizace bude následovat.

Partnerské vztahy a domov

Dejte sbohem soškám jelena, obrazu hradu z puzzle, keramickým dárkům svých dětí ze školky, pletenému plédu z kousavé vlny, do kterého se nikdy nezahalíte, a podobným danajským darům, kterými vás v dobré víře obdařili vaše děti, přátelé a rodina a vy jste nikdy neměli sílu je vyhodit, protože jste je nechtěli urazit. 

Vytvořte si interiér domova tak, aby vás těšil, inspiroval i uklidňoval. Oživte jej věcmi, které ve vás probouzejí pocit krásna. Věřte, že přestože to může být bolestivé a může to rozdmýchat vztahy, jít s pravdou ven je přínosné. Díky tomu s největší pravděpodobností dostanete na Vánoce dárky, které si opravdu přejete a jsou dle vašeho gusta.

Vychutnávejte si krásu okolního světa. Zrcadlí i vaši krásu. Probuďte v sobě umělce a pusťte se do tvoření!

Pohled na červenec 2023 připravila skrze intuitivní vnímání a feng shui životní a bytová poradkyně Liběna Kubalíková, která je autorkou blogu Být v pohodě.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články