Horoskop lásky na rok 2024: Ryby zažijí emoční vzplanutí, nezadaní Střelci si budou užívat

Zamilovaný pár
Zdroj: Pixabay

Horoskop lásky na rok 2024 by vás neměl minout. Přináší totiž přísliby silných emocí a velkých změn. Některá znamení se mohou těšit, že tyto změny budou pozitivní, jiná to zase budou mít složitější. Hvězdy už nyní ví, co nás čeká. Přečtěte si naši astrologickou předpověď, ať víte, jak na tom bude vaše znamení zvěrokruhu!

Jana Jánská
Jana Jánská 21. 04. 2023 16:03
Aktualizováno 11. 12. 2023 12:26

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři si v roce 2024 rozhodně přijdou na své v oblasti lásky. Naplno se projeví vaše přirozené charisma, budete si moct vybírat takřka ze zástupu nápadníků či nápadnic. Jen si dejte pozor, aby vám zvýšená pozornost o vaši osobu nestoupla příliš do hlavy. Nakonec byste mohli svým chováním odradit ideální protějšek a vy byste takříkajíc ostrouhali.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rok 2024 bude pro Ryby obdobím plným výlevů emocí a citového napětí. Pokud jste již delší dobu ve vztahu, kterým se cítíte unaveni, nyní bude ta pravá doba s tím něco udělat a posunout se dál. Svobodné Ryby budou mít šanci zažít velké romantické dobrodružství. Máte možnost potkat někoho, s kým vás budou pojit společné zájmy a aktivity. Jen mějte oči otevřené.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Beranům se v roce 2024 v lásce zrovna moc dobře nepovede. Ačkoli sami jí máte na rozdávání, máte pocit, že ze strany ostatních se vám jí dostává zatraceně málo. Nevěšte hlavu, však ten pravý či pravá tam někde je. Jen je třeba neztrácet naději a mít oči i srdce otevřené. Uvidíte, že s pozitivním přístupem k životu se vše hned zdá snazší a svět kolem veselejší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro Býky bude rok 2024 rokem velkých změn, alespoň co se milostného života týče. Zadaní Býci budou podrobeni zkoušce, na jak pevných základech stojí jejich vztah. Ti nezadaní budou mít příležitost tento stav změnit. Měli by se však pořádně zamyslet, jestli to je to, co opravdu chtějí. A touha po nějakém partnerovi pro ně není jen útěk od problémů, se kterými se v běžném životě musí potýkat.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci budou mít v roce 2024 možnost udělat důležitý krok, který zcela zásadně ovlivní jejich budoucí milostný život. Pokud jste již delší dobu ve vztahu, kterým si nejste zcela jisti, proberte to se svojí polovičkou. Zamyslete se nad plány do budoucna, zda se shodují a vše vidíte stále stejně. Nezadaným Blížencům hvězdy prorokují šanci na velkou lásku. Vedle ní by se však mohl objevit i člověk, který to s vámi nebude myslet tak upřímně, jak očekáváte.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rok 2024 nebude pro Raky tím nejpozitivnějším rokem. Ačkoli k tomu nemáte zřejmé důvody, ve svém vztahu cítíte jisté otazníky. Neutápějte se ve svých vlastních domněnkách, místo toho se o případných pochybnostech otevřeně pobavte se svým protějškem. A ujasněte si, jak na tom jste. Uvidíte, že nakonec můžete být i příjemně překvapeni. Pokud jste zrovna single, ve hledání partnera netlačte zbytečně na pilu. On či ona tam někde je.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Není snad znamení, které by oplývalo takovým přirozeným charisma. V roce 2024 budou Lvi mít možnost naplno je projevit. Bude se vám dařit nejen po milostné stránce. Přesto byste si měli uvědomit, že celý svět se netočí kolem vás a váš charakteristický šarm by mohl někoho zbytečně zastrašit. Dejte svému protějšku najevo, že i on má ve vašem životě důležitou roli.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Zadané Panny budou muset v roce 2024 projevit velkou dávku tolerance a přistoupit na množství kompromisů. Pokud si tedy chtějí svůj vztah udržet. Váš vrozený perfekcionismus je sice dobrá vlastnost, ale na vaši polovičku jím často můžete vyvíjet tlak, který jí není úplně příjemný. A ačkoli to tak nemyslíte, můžete v ní vzbuzovat pocit, že pro vás není dost dobrá. Pokud jste zrovna sigle, místo tlačení na pilu ve hledání vztahu se zaměřte na svoji práci, a nakonec i ta láska přijde.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy budou mít v roce 2024 sex appealu na rozdávání. Ani se nemusíte snažit a lidi vám takřka padají k nohám. Dejte si pozor, aby vám toto nově nabyté sebevědomí nestouplo do hlavy. Stejně rychle, jako se objevilo, by mohlo také ochabnout. A vy byste zůstali sami s kupou výčitek, komu jste svým chováním zbytečně ublížili či koho jste odehnali.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Rok 2024 bude pro Štíry rokem lásky. Těšit se můžete na její projevy ve všech možných podobách. Vaše vášnivá povaha si rozhodně přijde na své a vy pocítíte pozitivní změny i ve všech dalších směrech. Zadaní Štíři se mohou těšit na velké vyznání lásky a krok směrem kupředu. Ti svobodní mají zase šanci na prozření, že někdo jim blízký by možná chtěl být více než jen kamarád či kamarádka.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Svobodní Střelci si budou v roce 2024 naplno užívat svobodu. Do vztahu se jen tak nehrnete, ale flirtem nikdy nepohrdnete, tak si to užívejte, dokud můžete. Pokud jste ve vztahu, nebojte se se svým druhem či družkou mluvit naplno o problémech, které vás ve vztahu tíží. Jen tak se vyhnete případným nedorozuměním. Máte ve zvyku problémy neřešit, ale tak se o svoji lásku můžete zbytečně připravit.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Zadaným Kozorohům by se v roce 2024 ve vztahu mohly objevit překážky, které budou potřebovat notnou dávku snahy a trpělivosti. Pokud však jejich láska stojí na pevných základech, toto období je naopak do budoucna posílí. Nezadaní Kozorohové by měli být otevřeni všem možnostem a nebránit se objevování nového. Neznamená to však, že byste ve výběru partnera neměli být opatrní, ale to vám nemusíme připomínat.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články