Indiánský horoskop na rok 2024: Sovy budou mít šanci na novou lásku, Vlci otestují svůj charakter

Indiánský totem
Zdroj: Pixabay

Indiánský horoskop je téměř stejně známý jako západní a čínský. Také uznává dvanáct znamení, jen je nazývá totemy. Staří indiáni kladli důraz na přírodu. Proto tyto totemy představují tucet zvířat, které lidem přisuzují jejich charakteristické vlastnosti. A jaký bude rok 2024 podle indiánského horoskopu? Přinese mnoho výzev, úspěchů, ale možná i pádů. Podívejte se, jak využít vaše “vnitřní zvíře”, abyste to s přehledem ustáli. A možná z toho vytěžíte maximum...

Jana Jánská
Jana Jánská 21. 04. 2023 15:15
Aktualizováno 08. 12. 2023 10:17

Znamení Vydra (20. leden - 18. únor)

Podle indiánského horoskopu jsou lidé narození ve znamení Vydry obvykle dobrodružné povahy se smyslem pro humor. Vyznačují se kreativitou a houževnatostí. V roce 2024 by se Vydry měly pokusit najít rovnováhu mezi svou nezávislostí a smyslem pro pracovní povinnosti. Také by neměly zapomínat na to, že i ony někdy musí odpočívat a najít si čas i na relaxaci.

Znamení Vlk (19. únor - 20. březen)

Vlci jsou dle indiánského horoskopu silní, intuitivní, loajální a mají silné vůdcovské schopnosti. Rok 2024 pro ně bude rokem mnoha výzev, kdy budou moci otestovat svůj charakter. Pokud nepodlehnou nekalým svodům, mohli by dojít k velkému osobnímu i profesnímu růstu. Bude však potřeba zachovat koncentraci a pevnou vůli.

Znamení Sokol (21. březen - 19. duben)

V roce 2024 se mohou Sokoli dočkat velkých změn. Jejich nespoutaná duše a impulzivní povaha by jim mohla přichystat nejedno překvapení, a to v pozitivním smyslu. Horoskop říká, že tento rok bude přát především lásce, jde ovšem o to, zůstat jí otevřeni, aby vám neunikla před nosem. Pozor si dejte jen na velká finanční rozhodnutí, mohli byste jich litovat.

Znamení Bobr (20. duben - 20. květen)

Pro Bobry bude v roce 2024 důležité tvrdě pracovat na dosažení svých cílů. Zároveň by však neměli zapomínat na svoji rodinu, aby na konci roku nezjistili, že "jsou sice za vodou", ale nemají již s kým sdílet své úspěchy. Celkově bude tento rok u Bobrů přát spíše dotahování rozdělaných plánů, než hledání nových příležitostí.

Znamení Jelen (21. květen - 20. červen)

Jeleni by se v roce 2024 měli soustředit především na svou kariéru, ve které se jim povede rozhodně lépe než v lásce. Ale to přece není na škodu. Alespoň budete mít čas pořádně si promyslet, čeho chcete po pracovní stránce dosáhnout a důsledně se tomu věnovat, aniž by vás někdo rozptyloval.

Znamení Datel (21. červen - 21. červenec)

Datlové jsou známí pro svou pečlivost, vytrvalost a schopnost koncentrovat se na dosažení svého cíle. V roce 2024 by však měli trochu zvolnit a uvědomit si, že krása se nachází i v kouzlu okamžiku. A někdy máme to nejcennější přímo na dosah. Také si dejte pozor na svoje zdraví. O to jde přece v životě především.

Znamení Losos (22. červenec - 21. srpen)

Rok 2024 bude pro Lososy rokem uvědomění, především po duševní stránce. Je možné, že dojdete osvětě, která vám obrátí život o 180°. A vy kompletně změníte svůj postoj ke všemu, co jste doposud měli za jasně dané. Mějte tedy hlavu otevřenou a buďte vstřícní k novým příležitostem. Můžete se dočkat velkých věcí.

Znamení Medvěd (22. srpen - 21. září)

Medvědi jsou známí svým silným vztahem k rodině a ochranitelskými pudy. V roce 2024 by je v tomto ohledu mohlo čekat pár zkoušek, které by ne vždy musely dopadnout kladně. To ovšem neznamená, že byste měli, až nějaká taková situace nastane, hned házet flintu do žita. I když na první pohled vše nevypadá růžově, není předem dané, že se situace jednou nemůže obrátit.

Znamení Havran (22. září - 22. říjen)

Havrani jsou jedním z nejduchovněji založených znamení indiánského horoskopu. A v tomto ohledu by mohli v roce 2024 dojít k novému poznání, které i je posune na ještě vyšší úroveň. Nebojte se bočit od zajetého a pouštět se do nových věcí. Žádná zkušenost nemusí být na škodu. I takzvaná prohra vás ve výsledku jen posílí.

Znamení Had (23. říjen - 22. listopad)

Hadi jsou pověstní svým vztahem k mystičnu a nadpřirozenu. V roce 2024 by se však měli zaměřit spíše na řešení praktických záležitostí, jinak je možné, že jim vše začne padat na hlavu. Je krásné lítat v oblacích, ale účty vám to nezaplatí. To ovšem neznamená, že byste měli úplně zanedbávat svoji duši a přestat se po této stránce rozvíjet. Jen to chce držet balanc.

Znamení Sova (23. listopad - 21. prosinec)

Vnímavým Sovám by rok 2024 mohl přinést šanci na novou lásku, jen si musí dát pozor, aby ji v rámci pracovního zápřahu nepřehlédly. Kariéru máte na prvním místě, jen s ní ale přece zestárnout nechcete. Zkuste si někdy odpočinout a myslete také na své zdraví. To máte jen jedno. A když se nalomí, špatně se získává zpět.

Znamení Husa (22. prosinec - 19. leden)

Husy si v roce 2024 rozhodně neodpočinou. Čeká je zával práce, ale také společenských událostí. A ony nebudou vědět, jak to všechno vybalancovat. Pokud se tím vším nenecháte zcela pohltit, nemělo by jít o nic, co byste nakonec nezvládly. Pozor jen, abyste při tom všem úplně nezapomněly na svoji rodinu či blízké, mohly byste toho hořce litovat.

Další horoskopy ➔

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články