Norbert (26): Mám prostě smůlu v lásce, holku jsem neměl už osm let

Norbert (26): Mám prostě smůlu v lásce, holku jsem neměl už osm let
Zdroj: Freepik

Norbert má na vztahy s něžným pohlavím smůlu. Když už si konečně myslel, že našel ženu, se kterou by to mohlo dobře dopadnout, dotáhl to jen na třetí rande. A tam ho čekalo něco, s čím rozhodně nepočítal.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 21. 05. 2022 07:00

Jsem prostě smolař. Najít si holku je nad mé síly. Už mám takový pocit, že mi to nikdy nevyjde. A začínám si říkat, že umřu sám. A podle mé poslední zkušenosti mi určitě dáte za pravdu.

Mám smůlu na vztahy

Poslední vztah jsem měl před osmi lety, ještě na střední škole. Od té doby to se mnou jde z kopce. Nejsem schopný najít si přítelkyni. Nevím, co dělám špatně. Nejsem ošklivý a přijde mi, že jsem i příjemný společník. Ale ženy si asi myslí opak, protože mi neustále dávají košem.

Většinou je to tak, že jdeme na první rande, a pak se mi už neozvou. Když si píšeme, všechno je v nejlepším pořádku, teprve až osobní setkání jim asi otevře oči. A už se mi nikdy neozvou. Stalo se mi to nejméně pětkrát. Když jsem poznal Lindu (30), myslel jsem si, že konečně tu kletbu překonám.

Rande vypadalo slibně

Linda byla opravdu jiná než ostatní. Například v tom, že jsem s ní prolomil kletbu prvního rande. Setkali jsme se v restauraci. Konverzace proudila celou dobu a trapné ticho nebylo vůbec. „Bylo to moc příjemné, ráda si s tebou povídám," řekla mi Linda, když jsme odcházeli z restaurace. V duchu jsem jásal a plánoval, kam ji vezmu na další rande.

Vymyslel jsem úžasný plán. Šli jsme na inline brusle, protože mi řekla, že miluje pohyb. Dopadlo to snad lépe než první rande. Neustále se mě dotýkala a řekla mi, že se mnou ráda tráví čas. A že si ještě s nikým tak dobře nepopovídala. Tetelil jsem se blahem. Konečně jsem narazil na tu pravou.

Dostal jsem košem

Když jsme šli na třetí schůzku, byl jsem přesvědčený, že by konečně mohlo dojít na sex. Každý přece zná pravidlo tří schůzek. A proto jsem se osmělil, když jsme se vraceli z procházky a doprovázel jsem ji domů. Naklonil jsem se k ní a chtěl jí dát pusu. Linda mě zarazila. „Promiň, ale necítím se na vztah. Je mi s tebou dobře, ale nemohli bychom být jen přátelé?" pronesla tiše.

Opravdu mě touto větou dostala. Signály, které celou dobu vysílala, mluvily o opaku. Neustále na mě šahala, smála se a pomrkávala. Bylo mi jasné, že se mnou flirtuje. A proto nechápu to, co mi řekla. Vůbec to neodpovídá předešlým schůzkám. Je mi opravdu nepříjemné, že si takto se mnou hrála. Kde dělám chybu?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články