První letní den 2024: Berany čeká výzva, Blíženci dosáhnou úspěchu

První letní den roku 2024 podle horoskopu: Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Freepik

Letní slunovrat, tedy začátek astronomického léta, nastane ve čtvrtek 20. června 2024. Co vás čeká první letní den roku 2024 podle horoskopu?

Jana Jánská
Jana Jánská 21. 06. 2023 06:00
Aktualizováno 19. 06. 2024 15:00

Letní slunovrat, začátek astronomického léta, první letní den, nejdelší den v roce. Ať už si s dneškem spojíte cokoliv z výše uvedeného, vždy půjde o stejnou astronomickou událost. Ta letos nastává 20. června.

Slunce se v tomto okamžiku ocitne na nejsevernějším bodu své dráhy, vstoupí do znamení Raka, zahájí astronomické léto a my si užijeme nejdelší den v roce. Co nám na dnešek věští horoskop?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

První letní den roku 2024 přinese Beranům výzvu, kterou však dokáží překonat. Bude to vyžadovat odhodlání, úsilí a pevnou vůli. Před jakýmkoli rozhodnutím si důkladně promyslete své kroky.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci, rychle se vraťte z oblak zpět na zem a začněte přemýšlet. Mohlo by vás to stát víc, než si myslíte. Nebojte se prosadit svůj názor, pokud jste přesvědčeni o jeho správnosti.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

O letním slunovratu 2024 budou Blíženci poněkud chaotičtí, což může vést k nedokončeným úkolům. Soustřeďte se na jednu věc a dotáhněte ji do konce. S trpělivostí a systematickým přístupem dosáhnete úspěchu.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci, buďte opatrní, komu dnes svěříte své osobní tajemství a důležité informace. Mezi vašimi přáteli se skrývá zrádce. Pozorným sledováním můžete tuto osobu odhalit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi, dnes se zabýváte každou drobností, což vás zbytečně vyčerpává. Přemýšlejte, zda je opravdu nutné být všude. Začněte se chovat zodpovědněji a uleví se vám.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pokud cítíte napětí ve vztahu, dnes je ideální čas na to, abyste na něm zapracovali. Problém je ve vaší komunikaci, která potřebuje zlepšit.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy, dnes dopřejte svému tělu vitamíny a minerály. Mohlo by se vám to hodit v nadcházejících týdnech. Navzdory začátku léta jsou všude kolem viry a vy určitě nechcete strávit tyto krásné dny v posteli.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři, začněte se mít více rádi a trochu se rozmazlujte. Jinak nikdy nebudete šťastní. Máte pocit, že nestíháte? Zkuste zpomalit a věnovat se sami sobě.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelci, dnes se soustřeďte na práci a nenechte se rozptylovat. Přinese vám to nejen finanční odměnu, ale i uznání šéfa. Pro nezadané se možná rýsuje i láska na pracovišti...

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi, přestaňte tolik solit a omezte sladkosti. Zhubnete pár kilo a budete se cítit lépe a sebevědoměji. Pamatujte, že to děláte pro své zdraví.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři, čekají vás nečekané výdaje. Zaplaťte pokutu co nejdříve, jinak se může vyšplhat do astronomických výšin. Svoboda a dluhy nejdou dohromady.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby, pokud vás trápily vztahové problémy, dnes je ideální čas popřemýšlet o budoucnosti s partnerem. Zjistíte, že situace není tak zlá, jak jste si možná mysleli...

Další horoskopy ➔

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články