První letní den 2023 podle horoskopu: Tohle čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu!

První letní den 2023 podle horoskopu: Tohle čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu!
Zdroj: Freepik

Letní slunovrat, tedy začátek astronomického léta, nastane 21. června 2023 v 16:57 hodin. Co vás první letní den roku 2023 čeká podle horoskopu?

Jana Jánská
Jana Jánská 21. 06. 2023 06:00

Letní slunovrat, začátek astronomického léta, první letní den, nejdelší den v roce. Ať už si s dneškem spojíte cokoliv z výše uvedeného, vždy půjde o stejnou astronomickou událost. Ta letos nastává 21. června v 16:57 hodin.

Slunce se v tomto okamžiku ocitne na nejsevernějším bodu své dráhy, vstoupí do znamení Raka, zahájí astronomické léto a my si užijeme nejdelší den v roce (potrvá přes šestnáct hodin). Co nám na dnešek věští horoskop?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

První letní den roku 2023 vás čeká zatěžkávací zkouška, kterou byste ale měli zvládnout. Bude to však chtít odhodlání, úsilí a pevnou vůli. Předtím, než něco vyřknete či uděláte, vždy si to dobře rozmyslete.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Zrozenci v Býku, vraťte se hodně rychle z obláčku zpátky na zem a zapněte mozkové závity, nebo vás to bude mrzet. Nebojte se však prosadit svůj názor, pokud si budete jisti jeho správností.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

O letním slunovratu 2023 budete chaotičtí, což povede k tomu, že nedotáhnete nic do konce. Nepřeskakujte od jedné věci ke druhé a uvidíte, že se vám bude dařit lépe. Obrňte se trpělivostí a postupujte krůček po krůčku k cíli.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Dávejte si dnes pozor na to, komu se svěřujete a komu pouštíte důležité informace či osobní tajemství. Mezi vašimi kamarády se skrývá krysa, která na vás donáší. Když se budete pozorně dívat, odhalíte ji.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vše řešíte, je pro vás důležitá každá blbost, což vás občas vysiluje úplně zbytečně. Zvažte, zda dnes opravdu musíte být u všeho. Začněte se chovat dospěle a uleví se vám.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pokud cítíte s partnerem ve vztahu nějakou tenzi, pak byste dnes měli zapracovat na tom, aby vám to znovu začalo klapat. Chyba je totiž ve vaší komunikaci, na které je třeba zamakat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Dopřejte dnes tělu vitamíny a minerály, mohlo by se vám to totiž v příštích týdnech hodit. Navzdory začínajícímu létu jsou všude kolem nás vity. Neradi byste přece nadcházející fajn dny strávili v posteli.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Začněte se mít víc rádi a také se trochu rozmazlovat, jinak nikdy nebudete šťastní. Máte pořád pocit, že nic nestíháte, tudíž by bylo fajn, kdybyste trochu šlápli na brzdu.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Dnes se pusťte do práce a nemyslete na nic jiného. Přinese vám to ovoce a nějakou tu korunu navíc. Uznání šéfa také není na škodu a (pro nezadané) co když se k tomu zrodí i láska na pracovišti?

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Přestaňte odedneška solit a omezte sladkosti, tím shodíte nějaké to kilo a budete se cítit zase dobře a sebevědomě. Hlavně mějte na paměti, že to děláte pro své zdraví.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Budete mít nečekané výdaje. Půjde o pokutu, kterou zaplaťte co nejdříve, jinak by se mohla vyšplhat do astronomických výšin. Není nic lepšího než svoboda, která s dluhy nejde dohromady.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pokud vás trápily vztahové problémy, dnes je ten správný čas popřemýšlet o budoucnosti a partnerovi. Zjistíte, že ve skutečnosti to není tak zlé, jak jste si možná mysleli.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články