Liliana (32): Magie letního slunovratu mi přinesla dávnou lásku, pomohl obřad s bylinkami

Liliana (32): Magie letního slunovratu mi přinesla dávnou lásku, pomohl obřad s bylinkami
Zdroj: Freepik

Lilianino srdce už od školky patřilo jednomu muži. Přestože Kamila dlouhé roky neviděla, nedokázala na něj zapomenout. Věděla však, že ho pořád miluje. Když jí kamarádka vnukla myšlenku, aby využila moc letního slunovratu k přivolání lásky, neváhala.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 06. 2022 16:00

Když mi kamarádka prozradila, jak významný je vlastně letní slunovrat, rozhodla jsem, že se právě v tento magický den pokusím přivolat lásku. Šlo o konkrétní osobu z mého dětství. Ten kluk byl pořád jak v mé hlavě, tak v mém srdci. Když se o pár dní objevil u mých dveří, uvěřila jsem, že za to může onen rituál.

Nedokázala jsem zapomenout na starou lásku z dětství

Kamil byl kluk, do kterého jsem se zakoukala už jako pětiletá holčička ve školce. Byli jsme na sebe vnitřně napojeni. Nic nás nedokázalo rozdělit. Nezměnilo se to ani po nástupu do školy. Dodnes si vybavuji, jak sedí tři lavice za mnou a tajně mi posílá pusinky. Ještě teď mi z toho hoří tváře. Kamila jsem prostě milovala.

Naše cesty se rozdělily po střední škole. Já se odstěhovala hodně daleko a bohužel jsem ztratila kontakty na Kamila. Dlouho jsem po společných známých sháněla jeho číslo, ale nikdo o něm nic nevěděl. Až když jsem chtěla navázat nový vztah, došlo mi, jak moc byl pro mě Kamil důležitý. Byla to ta první opravdová láska. Kdo z vás ji zažil, tak ví, o čem mluvím.

Po škole jsem měla jen jeden vážný vztah. Dokonce jsme se měli i brát. Já ale na poslední chvíli cukla. Ve snu se mi zjevil obrázek usměvavého Kamila a mě došlo, že mé srdce patří jemu. Utekla jsem od oltáře, protože jsem věděla, že se prostě nemůžu vdát.

Rituál mi měl přivolat dávnou lásku

Kamarádky nad mým počinem kroutily hlavou. Nikdo nedokázal pochopit, jak mohu pořád milovat kluka ze školky. Roky plynuly a já byla svobodná a bezdětná žena, která naivně čekala, že se Kamil zjeví u dveří. Jednoho dne mě navštívila moje kamarádka Lenka. Vždycky měla slabost pro esoteriku, a tak mi vnukla zajímavou myšlenku.

Po tom, co jsem jí povyprávěla o své nenaplněné lásce, přišla s nápadem. „Blíží se letní slunovrat, to je tvoje šance," začala. „Jak to myslíš?" divila jsem se. „Je to den pro magii jak dělaný," pustila se do vysvětlování. „Ty si můžeš lásku přivolat! A já ti řeknu, jak to udělášV noci po slunovratu půjdeš a nasbíráš si bylinky,“ zněl první úkol.

„Aby ti mohly rostliny pomoci, musíš do nich vdechnout život," pokračovala. Já jen seděla a bedlivě si všechno zapisovala. „Budeš je třít v dlaních, dokud neucítíš tok energie," zdůrazňovala. „Budeš rostliny mnout prsty do misky a během toho pomocí své mysli vyslovíš přání..." dodala a významně na mě zamrkala.

Ztracená láska se mi skutečně vrátila do života

„Pak bylinkami naplníš pytlíček. A teď pozor," zvedla prst. „Až budeš pytlík zavazovat, znovu mysli na lásku, kterou chceš přivolat." A to bylo všechno. V den slunovratu jsem udělala všechno přesně tak, jak Lenka řekla. Dokonce jsem vážně při mnutí rostlinek cítila nějakou energii. Bylo to něco neuvěřitelného.

Přála jsem si, aby se mi Kamil vrátil do života a my mohli naplnit naši lásku. Pytlík jsem celou noc pevně držela v dlaních. Zdál se mi i sen, jak Kamil stojí u dveří s otevřenou náručí. Když jsem se ráno probudila, moje postel zela prázdnotou. O pár dní později mi ale skutečně někdo zaťukal na dveře. Byl to Kamil! S otevřenou náručí a přiznáním, že mě miluje. Nevěřila jsem vlastním očím. Po tolika letech odloučení? Věřím, že rituál vykonaný v den letního slunovratu vážně zafungoval. Já si přivolala dávnou lásku, kterou už si nikdy nenechám utéct…

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články