Šárka (27): Před superúplňkem jsme si s kamarádkami nechaly vyložit horoskop, dost věcí mě překvapilo

Šárka (27): Před superúplňkem jsme si s kamarádkami nechaly vyložit horoskop, dost věcí mě překvapilo
Zdroj: Unsplash

Šárka se nechala ovlivnit kamarádkami a dala si před superúplňkem vyložit horoskop od astrologa. Byla skeptická, ale rozhodla se počkat, jestli se něco splní. Moc superúplňku zaúřadovala a věci se daly do pohybu. Šárka dnes věří, že bez něj by události dopadly jinak.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 16. 06. 2022 16:00

Když kamarádky poslední týdny neřešily nic jiného než téma svatojánského superúplňku, musela jsem se o to také začít zajímat. Všechny si nechaly vyložit horoskop právě na tento významný den. Nemohla jsem zůstat pozadu a taktéž jsem navštívila zkušeného astrologa.

S kamarádkami jsme si nechaly vyložit horoskop

Moje kamarádky věří snad všemu. Na znamení osudu i posmrtný život. Ze všeho nejvíce je ale zajímá vyložení horoskopu. Když si na začátku června začaly šuškat o superúplňku, netušila jsem, o čem mluví a proč je to tak důležité. „Ty o tom nic nevíš? Tak dobře poslouchej," vrhly se na mě. „Superúplněk je fáze Měsíce, kdy se nejvíce přiblíží Zemi. Můžou se dít velké věci," začala Klára (25).

Moje dvě kamarádky se vydaly k astrologovi, kde si nechaly vyložit horoskop. Jako první šla na řadu Monika (24), která je ve znamení Berana. Vyslechla si, že na superúplněk nemá dělat velká rozhodnutí, i kdyby to bylo silnější než ona. Bylo jí řečeno, že to není ten správný den. Podle výrazu tváře přesně věděla, nač astrolog naráží.

Další šla na řadu Jitka (24), která je ve znamení Lva. „Vy už si konečně dovolte se zamilovat. Nemá smysl se lásce bránit. Využijte superúplněk ve svůj prospěch a dejte citům volný průchod," poradil jí astrolog. Pak jsem šla na řadu já. Nevěřící Tomáš. Musela jsem prozradit místo a přesné datum narození. Muž pak chvíli dumal nad tarotovými kartami, než promluvil.

Holky věřily na moc superúplňku

Jsem narozena 22. listopadu, takže jsem sice Štír, ale mám spíše rysy Střelce. A superúplněk je právě ve znamení Střelce. „Vy budete oříšek," pronesl zamyšleně. „Dávejte si pozor na peníze. Budete stát před velkým lákadlem, kterému musíte odolat. Peníze, které musíte před zmarem ochránit, se vám budou velmi brzy hodit," řekl.

„Co se týče pracovní stránky, vidím, že vás čeká velká příležitost. Bude vás to ale něco stát. Pokud obstojíte, čeká vás povýšení," dodal a shrnul karty do ruky. Když jsme odcházely, holky si o výkladu nadšeně povídaly. Jen já jsem z toho byla na rozpacích. V ničem z toho, co astrolog říkal, jsem se neviděla. Holky se rozhodly, že se jeho slovy budou řídit.

Navrhly, abychom na superúplněk byly všechny spolu. Mělo se jednat o nebeskou podívanou. Já jediná jsem tomu nepřikládala moc velkou váhu, ale nechtěla jsem před holkama vypadat blbě. Toho dne jsme se sešly večer u Moniky doma. Hned se svěřila, že jí přítel nabídl, aby se s ním odstěhovala na venkov.

Na superúplněk se věci začaly plnit

Pod tíhou astrologových slov odmítla, protože byla přesvědčena, že mluvil právě o tom. Jitce se k půlnoci ozval muž, o kterém už dlouho snila. Pozval ji na vytoužené rande a ona řekla ano. Což by vlastně s výkladem astrologa také sedělo. A pak jsem tady já. Pár dní před superúplňkem mě šéf požádal, abych byla v práci déle a pomohla mu dokončit projekt.

Už za pár dní mi na stole stála nová pracovní nabídka. Šlo o pozici, po které jsem dychtila od samého začátku. Kamarádky věří, že za to může moc superúplňku. A co se týče peněz? Chtěla jsem si pořídit nové auto, protože se to jevilo jako dobrá koupě. Nakonec jsem si vzpomněla na slova astrologa a dala od toho ruce pryč. Ušetřené peníze se mi hodí na svatbu, protože mě přítel konečně požádal o ruku. I když jde možná jen o maličkosti, věřím, že za vším stojí moc superúplňku.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články