Libuše (40): Byla jsem skeptická k výkladu budoucnosti. Změnila jsem názor, když se všechno vyplnilo

Libuše (40): Byla jsem skeptická k výkladu budoucnosti. Změnila jsem názor, když se všechno vyplnilo
Zdroj: Pixabay

Libuše nikdy nevěřila na nic z oblasti tajemna či ezoteriky. Její dvě sestry byly přesným opakem. Léta se snažily Libuši přemluvit, aby si nechala vyložit budoucnost. Jednoho dne svolila a dozvěděla se něco, čemu nevěřila. Jenže pak se věštba vyplnila. Dnes se na ezoteriku a věci kolem ní divá jinak.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 04. 2022 15:00

Moje dvě sestry odjakživa věřily na věci, které pro mě byly španělskou vesnicí. Marie (35) věřila na výklad karet a Lucie (32) se hodně upínala k věštbě budoucnosti z dlaně. Já jediná jsem nikdy na takové věci nevěřila. Sestry ale usoudily, že je třeba zasvětit mě do tohoto světa. Před lety mě donutily, abych si nechala vyložit budoucnost. A celá věštba se do puntíku vyplnila.

Sestry mě donutily k výkladu budoucnosti

Už jako malé holky na mě zkoušely různé věci. Prosily mě, abych s nimi například vyvolávala duchy nebo si nechala vyložit karty. Nic z toho, co ty dvě podnikaly, mě nezajímalo. Ony mi pak barvitě vyprávěly, jak je přišel navštívit duch naší pratety z pátého kolene. Jestli jsem jim to tehdy věřila? Jistě že ne.

Už jenom proto, že jsem z nich nejstarší a měla jsem za ně zodpovědnost. Kupodivu s tím nepřestaly ani v dospělosti. Marie byla u kartářky pomalu každý měsíc. Zarážející bylo, že jí karty nelhaly. A vše, co ukázaly, se dřív nebo později stalo. Lucie zase žila podle věštby budoucnosti z dlaně.

Výklad budoucnosti se začal plnit

Dlouhá léta mě přemlouvaly, abych si nechala vyložit budoucnost. Každá protlačovala to, čemu věřila. Byly tak neodbytné, až jsem souhlasila. Dala jsem raději přednost výkladu budoucnosti z dlaně. Přišlo mi to víc věrohodné, ale i tak málo uvěřitelné. Pro jistotu jsem si našla vlastní vědmu, nebo jak to nazvat.

Ta žena mi tvrdila, že se do roka rozvedu a důvodem bude moje nemoc. Podle mých čar života vyčetla, že nemoc přemůžu a najdu muže, se kterým budu mít dítě. Bylo mi tehdy třicet. O rok později mi krachlo manželství. Důvodem byla rakovina prsu, bohužel jsem přišla o obě. Tehdy jsem si na výklad z dlaně nevzpomněla.

Lituji, že jsem byla tolik skeptická

To až když mi po dvou letech léčby lékaři řekli, že je rakovina pryč a já jsem z toho venku. Další rok jsem otěhotněla a dnes máme s druhým manželem zdravého čiperného syna. Mé sestry přesnost a pravdivost výkladu příliš nepřekvapila. Mě ano.

Když se nad tím zamyslím, mrzí mě, že jsem byla vůči tomu tolik let skeptická. Mohla jsem si ušetřit jedno zbytečné manželství. Jsem vděčná za to, že jsem se tomu otevřela. Když mám ve svém životě pochybnosti, navštívím kartářku, která mi dá správný směr. Při poslední návštěvě mi řekla, že mě čekají veliké úspěchy v práci. Tak se mám na co těšit.

Pokud máte i vy někdy pochybnosti, tak se nebojte. Už věřím, že každý z nás má svůj životní příběh předem daný. Není od věci občas nahlédnout o kousek dopředu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články