Tereza (39): Nevěřila jsem astrologovu šílenému proroctví. Splnilo se ale do posledního puntíku

Tereza (39): Nevěřila jsem astrologovu šílenému proroctví. Splnilo se ale do posledního puntíku
Zdroj: Unsplash

Tereza měla vždycky smůlu na muže. Její vztahy opakovaně končily po dvou letech. U astrologa se snažila najít odpověď, proč tomu tak je. Ten ji jen upozornil, aby si na budoucího přítele dávala velký pozor.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 28. 07. 2021 15:00

Říká se Štěstí ve hře, neštěstí v lásce. Vždycky se mi dařilo po pracovní stránce, ale co se týkalo vztahů, byla jsem typický smolař. Žádný vztah mi nevydržel déle než dva roky. Přitom já už se viděla se snubním prstýnkem na ruce a minimálně jedním dítětem.

Astrolog mě varoval před budoucím partnerem

Když mi krachnul už asi čtvrtý vztah, rozhodla jsem se zjistit proč. Kamarádku Simonu napadlo, ať si zajdu za kartářkou nebo astrologem. Ta druha varianta se mi zamlouvala. Hvězdy a planety přece nelžou. Našla jsem si tedy jednoho astrologa, který měl dobrou pověst.

Doufala jsem, že mi dá odpověď na to, proč mi zatím žádný vztah nevyšel. ,,Budíte v mužích pocit lehké dosažitelnosti. Cítí z vás, že se dáte lehce zneužít,“ začal naše sezení. Překvapil mě, protože tak nějak jsem to cítila i já. On však pokračoval: ,,S tím, který je teď na řadě, to nebude jiné. Nesmíte se nechat zlákat. Bude to tvrdý oříšek. Pokud odoláte, čeká vás štěstí.

Potřebovala jsem, aby byl astrolog trochu víc konkrétní, jenže to se nestalo. Odešla jsem od něj s tím, že si mám dávat pozor. Po několika měsících jsem se seznámila ze Sebastianem. Už jeho jméno mě vzrušovalo. Byl tak tajemný, až se mi z toho motala hlava. Na astrologova slova jsem dávno zapomněla. Do vztahu se Sebastianem jsem dala všechno.

Přítel ze mě tahal peníze

Když jsme překonali první dva roky, radovala jsem se. Tak daleko jsem se ještě s nikým nedostala. Měl mě zcela omotanou kolem prstu. Přes růžové brýle jsem neviděla, že ze mě často tahá peníze. Čím se živí, mi pořád nebylo zcela jasné. Vždy moje otázky na toto téma odbyl tím, že podniká. Na víc jsem se ptát nesměla.

Když mi kamarádka tvrdila, že ho viděla s jinou, nevěřila jsem jí. Byla jsem spíše přesvědčená o tom, že mi ho závidí. Jednoho dne přišel Sebastian s tím, že by potřeboval rozjet svůj podnik ve velkém. Potřeboval k tomu půl miliónu, který jsem měla. Podědila jsem majetek a peníze po babičce. Tehdy jsem si poprvé připomněla astrologova slova.

Začala jsem se více zajímat o přítelovo podnikání. Čím víc jsem se ptala, kam bude peníze investovat, tím víc se měnil. Stále jsem předání financí zdržovala. Sebastian už nebyl tak hodný. Domů se vracel pozdě v noci, někdy i opilý. Když jsem mu řekla, že jsem si to s těmi penězi rozmyslela, uhodil mě. Druhý den se omlouval, ale mně došlo, že mu nejde o mě, ale o majetek.

Nakonec jsem svoje štěstí našla

Se slzami v očích jsem ho vyhodila. Obrečela jsem to. Konečně to vypadalo na pořádný vztah, možná i svatbu a vysněné děti. Po čase se ke mně doneslo, že je Sebastian známá firma. Podvodník, který si hledá naivní slepičky, které mu budou zobat z ruky. Když je dostane tam, kam potřebuje, připraví je o peníze.

Téměř rok jsem byla sama. Potřebovala jsem čas. Mohla jsem děkovat bohu, že jsem Sebastianovi ty peníze nedala. Nakonec jsem potkala toho pravého. Je jím Tomáš (35), můj současný manžel a otec našich dvou dětí. Je až k neuvěření, co všechno se z postavení planet dá zjistit o naší budoucnosti. Nakonec mi to trápení zato stálo. Teď jsem konečně šťastná.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články