Horoskop starých Římanů: Kdo obviňuje své okolí z neúspěchu a kdo často propadá panice?

Autoportrét jako Kleopatra.
Zdroj: Wikimedia Commons/Artemisia Gentileschi, Public domain

Již staří Římané se zajímali o svůj osud, budoucnost a nadpřirozené jevy. Sestavovali si speciální horoskopy, kterým přikládali velkou váhu. Nutno podotknout, že se dost často jejich předpovědi vyplnily. Co říká horoskop podle Římanů o vás a vašich přáních k letošním Vánocům?

Jana Jánská
Jana Jánská 21. 11. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Neviňte okolí z toho, že se vám něco nedaří, nebo že nejste spokojeni. Zkuste spíše změnit způsob myšlení, nebojte se odbourat ledy, experimentovat a nezapomeňte ani na zábavu.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci prožívají velkou frustraci ze života. Měli by si najít nové zájmy, koníčky a vykročit jiným směrem než dosud. Hlavně neztrácejte naději na lepší zítřky, stačí se jen snažit.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Na to, že vám něco nejde a nepůjde hodně rychle zapomeňte. Pokud se budete dostatečně snažit a svému projektu věnuje úsilí a energii, tak to zvládnete.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Nerozhodujte se bez toho, aniž byste si o situaci udělali kompletní obrázek. Někdy není to, co se na první pohled zdá snové, taková hitparáda. Vaše cesta k cíli sice nebude tak rychlá a snadná, ale zato mnohem plnohodnotnější.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Budete přicházet do konfliktu s lidmi, kteří mají velké ego a sebevědomí. Nesnášíte, když víte, že máte pravdu a musíte poslouchat nějakou autoritu, která žvaní nesmysly. Musíte se to ale naučit bez poznámek!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Budete muset změnit plány. Nenadávejte, neplačte, nerozčilujte se! Život si prostě nejde naplánovat. Nutno říci, že změna bude nakonec k lepšímu a vy za ni budete ve finále rádi.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Neplýtvejte silami a energií u těch, kteří to neocení. Pečlivě zvažujte, co stojí za vaši pozornost a co ne. Děláte zbytečně moc věcí na jednou a někdy i zbytečně. Naučte se určovat si priority!

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Pokud se vám něco hned napoprvé nepovede nebo se vaše nápady nebudou hned líbit, nepropadejte panice. Dejte jim čas dozrát a za čas se k nim zase vraťte. Vylepšete je a znovu představte světu.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Pokud jste velký bojovník, jděte do toho, pokud se raději vezete, vykašlete se na to. Ať už se jedná o cokoliv! Červen přeje podle starých Římanů bojovníkům, kteří za pravdu položí život.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Očekávané změny se blíží a vy se na ně konečně můžete začít těšit. Vypadá to, že vše dopadne podle vašich představ. Neutíkejte před problémy a řešte je, dokud je čas a prostor.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

V tomto období vám bude život nakládat více, než unesete. Musí tedy být silní, obklopení svými nejbližšími a zvládnete to. Jen se snažte si vše tak nepřipouštět.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Balancujete na hraně. Pokud propadnete panice, nepovede se vám to, pokud vydržíte, výsledek bude pozitivní. Události se vyřeší samy a vy budete moci jen očekávat radostnou zprávu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články