Indiánský horoskop na rok 2025: Jeleni posílí svou duchovní stránku, Vlci by měli držet emoce na uzdě

Indiánský totem
Zdroj: Pixabay

Indiánský horoskop se spolu se západním a čínským řadí mezi nejznámější formy astrologických předpovědí. Podobně jako jiné horoskopy, i ten indiánský uznává dvanáct znamení, která se nazývají totemy. Indiáni kladli důraz na přírodu, proto jsou těmito totemy zvířata. Rok 2025 přinese každému z nás pár nečekaných událostí, podívejte se do našeho indiánského horoskopu, jak pracovat se svým vnitřním zvířetem, abyste z něj vyvázli co nejlépe.

Jana Jánská
Jana Jánská 01. 06. 2023 13:45

Znamení Vydra (20. leden – 18. únor)

Rok 2025 bude pro dobrodružné Vydry rokem nevídaných možností. Lidé narození v tomto znamení bývají komunikativní a veselí. Obvykle jim nedělá problém práce ve skupině a obecně jakékoli začlenění do kolektivu. Přesto to vypadá, že by se v tomto roce mohly nad vaším pracovištěm či přímo pozicí sbíhat temné mraky. Nezapomínejte v takové chvíli na váš pověstný smysl pro humor a pamatujte na to, že vy se přece ve světě jen tak neztratíte. 

Znamení Vlk (19. únor – 20. březen)

Silní a odvážní Vlci budou mít v roce 2025 hodně starostí především s udržením své extrémně vášnivé povahy na uzdě. Vypadá to, že se dozvíte věci, které vám úplně nehrají do karet a rozhodně vás nedělají šťastnými. Místo toho, abyste vybouchli a nadělali si problémy navíc, zkuste to vyřešit s chladnou hlavou. Moudří jste na to dost, jen zkrotit své city, které si občas dělají, co chtějí. 

Znamení Sokol (21. březen – 19. duben)

Sokoli by si  v roce 2025 měli dát pozor na svou nedočkavost. Vám to možná ani nepřijde, ale svou věčnou touhou mít všechno hned můžete pěkně štvát především vaše blízké okolí. Na to nejlepší je někdy dobré si počkat. Podobně je to s vaší impulzivitou. Nemíváte s ní náhodou problémy i v práci, kde skáčete od jednoho úkolu k druhému?

Znamení Bobr (20. duben – 20. květen)

Pro Bobry bude v roce 2025 zásadní neusnout na vavřínech. Zodpovědnost a pracovitost vám nechybí. Přesto by vás nakonec mohli porazit vaši průbojnější kolegové. Hodně se vám bude dařit v lásce. Ve vašem okolí se ukáže někdo, kdo vám nedá spát. A to i když jste zadaní. Pořádně si tedy rozmyslete, co chcete, než uděláte nějaký krok. 

Znamení Jelen (21. květen – 20. červen)

Rok 2025 bude pro Jeleny jistým uvolněním od stresu, který si v posledních letech sami způsobovali. Zdá se, že si konečně oddechnete. V práci to vypadá stabilně a vy budete mít víc času na svou duchovní stránku, která dosti strádala. Pokud si to můžete dovolit, určitě by vám prospěla očistná cesta do zahraničí. 

Znamení Datel (21. červen – 21. červenec)

Pracovití Datlové by si v roce 2025 měli dávat pozor na syndrom vyhoření, jenž může člověka zasáhnout v každém věku. Máte sklon pracovat do úplného vyčerpání. Vytrvale se věnujete všem činnostem až do dosažení cíle. Je to však opravdu to, co vás naplňuje? Tuhle otázku byste si měli položit dřív, než bude pozdě. 

Znamení Losos (22. červenec – 21. srpen)

V roce 2025 by se Lososové měli zaměřit na rozvoj své osobnosti a zdokonalování se v tom, co je baví. Je jedno, zda půjde o nějakou kreativní činnost, čtení knihy, poznání sebe sama či kurz bojových umění. Všechny koníčky vás nabijí a dodají vám kuráž pouštět se do dalších a dalších projektů v profesním či osobním životě.

Znamení Medvěd (22. srpen – 21. září)

Pro Medvědy si rok 2025 připravil pár situací, kdy se budou muset na místě rozhodnout, jakým směrem se vydají. Bude to na ně mít zásadní vliv. Naštěstí nerozvážnost a panika nepatří mezi vaše charakterové vlastnosti, takže byste to měli zvládnout levou zadní. Pokud však půjde o něco, co ovlivní i vaši rodinu, nezapomeňte to s ní prokonzultovat. 

Znamení Havran (22. září – 22. říjen)

Duchovně založené indiánské znamení Havran se bude muset smířit s tím, že v roce 2025 bude mít k řešení dost ryze praktických problémů. Ono nadhled a znalost filozofie je krásná věc, o tom žádná, peníze a stabilní zázemí, do kterého se budete moci vracet, se vám ale samy nevyřeší. Neznamená to však, že byste měli začít pálit duchovní knihy, jen se na chvíli trošku sneste na zem. 

Znamení Had (23. říjen – 22. listopad)

Hadi bývají spojeni s mystičnem a tajemnem. V roce 2025 však budou čelit svému přesnému opaku. Do života vám vstoupí osoba, se kterou vás budou spojovat ambice a odhodlání dosáhnout úspěšně cíle, pohled na svět však bude mít naprosto opačný. Její chladná logika a mysl nepřipouštějící ani náznak nadpřirozena vás bude vytáčet. Když však najdete společnou cestu, můžete dosáhnout nevídaných úspěchů. 

Znamení Sova (23. listopad – 21. prosinec)

Moudrým Sovám přinese rok 2025 šanci výrazně si rozšířit obzory. Nabídka nové práce, zajímavý kurz či pozvání na cestu kolem světa? Kdo ví. Až však něco takového přijde, určitě to hned neshazujte ze stolu jako moc bláznivý plán. Zamyslete se nad tím, co by vám to maximálně mohlo vzít, a co naopak dát. Odpověď bude zřejmě jasná. 

Znamení Husa (22. prosinec – 19. leden)

Rok 2025 bude pro zrozence ve znamení Husy rokem zaslouženého sběru plodů jejich snažení. Neúnavně jste dřeli a možná měli pocit, že vás někteří lidé ignorují. Není tomu tak. V práci se dočkáte náležité odměny a i rodina na vás bude patřičně hrdá. Nezapomínejte však ani na zábavu. Díky vašemu umění komunikace můžete získat kontakt, který využijete nejen v práci.

Další horoskopy ➔

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články