Podzimní rovnodennost přináší změnu i lásku: Uzdraví se ty vztahy, které utrpěly těžkou ránu

Podzimní rovnodennost přináší změnu i lásku: Uzdraví se ty vztahy, které utrpěly těžkou ránu
Zdroj: Freepik

Konec léta je neodvratně tu a vlády se ujímá podzim. Co s sebou přinese podzimní rovnodennost, která nastane v pátek 23. 9. 2022 v noci? Co vás čeká a nemine?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 09. 2022 06:00

Během léta dostaly některé partnerské vztahy dost zabrat. Hodně se totiž řešila nevěra, ztráta důvěry i intenzivní zamilovanosti. Pro některé bylo léto náročnou zkouškou odvahy, sebezapření i touhy bojovat. Přicházející podzim však uzdraví rány, které stále ještě bolí.

O podzimní rovnodennosti se řiďte intuicí

Někdy jsou vztahy komplikovanější, než se na první pohled (nebo na sociálních sítích) zdají. Vyvstanou důležité otázky, které je třeba vyřešit a na které může mít vaše okolí jiný pohled než vy. Protože necítí to, co vy. Protože nikdo z nich nekráčí ve vašich botách. Vaším úkolem je během podzimu dát na intuici a řešit věci tak, jak opravdu chcete.

Podzimní rovnodennost, neboli astronomický podzim, nastává v pátek 23. září přesně ve 3.04. Během noci tak můžeme očekávat bouřlivé sny, které připraví naši duši na změnu, která přichází. Navzdory nelehké době získají někteří právě na podzim odvahu založit, případně rozšířit rodinu.

Se začátkem podzimu se otevřou nová energetická pole

První podzimní den bude mít velkou sílu, protože v něm také vstupuje Slunce do Vah. To s sebou přináší spoustu rozporuplných emocí, ve kterých se budeme sami sebe muset zeptat, co je pro nás opravdu prioritní. Váhy mají čas od času potřebu všechno vyřešit do posledního písmenka, čímž druhé otravují, tentokrát to ale bude ku prospěchu. 

Nenechte na podzim druhé, aby vám neustále radili, co máte od života očekávat a dostat. Rozhodněte se podle svého srdce. Vnímejte svůj život jako příležitost žít tak, jak si přejete vy sami. Není nic, co by pro vás zůstávalo uzamčeno. Podzim přinese ty pomyslné klíče, které otevřou nová energetická pole hojnosti.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články