Novoluní v Blížencích: Přinese novou příležitost k vyřešení finančních otázek

Novoluní v Blížencích: Přinese novou příležitost k vyřešení finančních otázek
Zdroj: Freepik

V pondělí 30. května 2022 přesně ve 13.30 nastává novoluní v Blížencích. Co přinese jednotlivým znamením zvěrokruhu? Ve hře budou hlavně finanční otázky a pracovní záležitosti.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 05. 2022 06:00

Blíženci jsou vnímavé bytosti, které jednají převážně intuitivně. V tomto období tak bez zaváhání poznáte, kdo to s vámi myslí dobře, a kdo nikoliv. Nenecháte se zatáhnout do pochybných projektů, které by vám štěstí nepřinesly. Novoluní v Blížencích nastane v době, kdy je většina z nás v práci. Právě tehdy bude jeho energie vůbec nejsilnější. Ujistěte se tak hned ráno, že máte všechny konflikty na pracovišti pod kontrolou.

Novoluní v Blížencích přeje financím

Lidé ve znamení Blíženců jsou také velmi vynalézaví, co se financí týče. Nikdy neponechávají nic náhodě a neustále se snaží si něco přivydělat. Tuto vůli nasaje každý z nás a záleží jen, jak ji využije. Pokud se právě teď kouknete po přivýdělku, máte šanci, že najdete něco, co vás do budoucna posune k vašim snům.

Těm, kteří se necítí komfortně na své pracovní pozici, hvězdy radí, aby neutínali spílání nadřízeného a spolkli svou hrdost. Už za několik dní totiž můžete být svědky svého obrovského rozletu, který bude mít za následek zvýšený příliv financí do rodinného rozpočtu. Hádka nemusí být vždy jen zdrojem negativních emocí. Může mnohé ukázat.

Mějte při novoluní odvahu, bude potřeba

Pokud se teď za sebe postavíte, už brzy zjistíte, že vás to hodně naučilo. Nemusíte jen kývat a nechat si vše líbit. Novoluní vám ukáže vaše slabé i silné stránky. Více vidět budou samozřejmě ty slabé, zas ale máte šanci na nich zapracovat. Nic byste neměli vzdávat, pokud srdce stále věří, že je naděje.

Během novoluní se tradičně nedoporučuje žádný lékařský zákrok. Nejvíce ovlivní paže, ramena, plíce a průdušky. Pokud by se zase ochladilo, nezapomeňte se dostatečně obléknout. Nejen finanční otázka se vyřeší, také po zdravotní stránce se připravte na malé prověření kondice.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články