Slunce vstupuje do citlivých Blíženců: Přichází jedna z největších příležitostí k růstu v roce 2022

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Sem přijde v galerii text...
Zdroj: Freepik

Nenechte se zaskočit obdobím Blíženců, které se nezadržitelně blíží. Přinese totiž velké dobro. Ať už ve finanční či partnerské oblasti. Co přesně čekat od Blíženců, kteří jsou vždy konzervativní a oplývají neuvěřitelnou fantazií?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 05. 2022 06:00

Blíženci jsou znamením zvěrokruhu, v němž se tradičně perou dvě osobnosti. Jedna odvážná a zdrženlivá, druhá rozjařená a připravená zkusit cokoliv. Podívejte se, co nás v tomto období plném rozporů čeká v roce 2022.

Období Blíženců přeje setkávání přátel

Řešit se budou hlavně peníze, to je ostatně jedno z hlavních témat tohoto roku. Dojde však i na bydlení. Někteří budou přemýšlet, zda se chtějí usadit v domě či bytě. Další budou zvažovat lokaci. Nic nezůstane na svém místě. Nastává také jedna z největších příležitostí k růstu. Lidé budou opouštět vztahy, ze kterých se vytratila láska a nebudou v nich setrvávat pouze z rozumu.

Bude dominovat ženská energie, která je pečující a dává odpovědi na otázky schované v tom nejzazším koutku srdce. Blíženci jsou rovněž společenští a milují každou akci! Nastává tak období setkávání, letních grilovacích párty i přátelských posezení u dobrého piva či vína.

Vzdělávání bude mít zelenou, stejně tak vlastní projekty

Období Blíženců dá ostatním znamením zvěrokruhu odvahu se vzdělávat v oboru, který je jim blízký a ve kterém se vždy chtěli zdokonalit. Ti, kteří dlouho touží po vlastním podnikání, mají jedinečnou šanci, jak s produktem dobýt trh. Není nic, co by vám stálo v cestě k úspěchu, a nabízí se tak jedinečná příležitost.

Změna pracovních pozic nastane u mnohých, a to zejména proto, že Blíženci jsou v práci nestálí. Pořád hledají něco, co je bude skutečně naplňovat a pomůže jim následovat jejich životní poslání. Mají také unikátní fantazii a dokáží vymyslet nemožné. Nalaďte se na energii Blíženců a nechte srdce, aby promluvilo.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články