Unikátní vesmírná podívaná: Meteorický roj Orionidů je na svém maximu, nese s sebou významné požehnání

Unikátní vesmírná podívaná: Meteorický roj Orionidů je na svém maximu, nese s sebou významné požehnání
Zdroj: Shutterstock

Pokud čekáte na jednu z nejsilnějších energií Vesmíru, je právě tady. Přináší s sebou něco, co tu tento rok ještě nebylo, a zároveň vám umožňuje vidět každoroční meteorický roj Orionidů spojený s Halleyovou kometou.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 10. 2021 09:30

Představte si situaci, kdy je Vesmír v takové poloze, že všechna přání jsou okamžitě vyslyšena. Zdá se vám to jako sci-fi? Nenechte se mýlit. Taková fascinující energie nás potká právě v pátek 21. 10. 2021. Přináší s sebou něco, co tu tento rok ještě nebylo.

Kde meteory nejlépe pozorovat?

Padající meteory můžete na obloze pozorovat již od začátku října, teprve v pátek však dosáhnou svého maxima. Zdánlivě budou vylétávat z radiantu souhvězdí Orionu, jak už jejich název napovídá. Jde o každoroční meteorický roj, který lze opakovaně pozorovat na širší obloze. Patří také mezi jeden z nejpopulárnějších.

Pokud chcete mít na Orionidy dobrý výhled, vyhledejte místo v přírodě, které není rušeno pouličními lampami ani jiným světelným smogem. Doporučuje se například výlet do hor. Ačkoliv v České republice nebudou oproti jiným státům pro pozorování Orionidů ideální podmínky, určitě nebudete o nic ochuzeni.

Vesmír nám dává požehnání

V tento den pocítíte příval energie a nadšení pro věc, o které už dlouho sníte a pravidelně o ni žádáte. Jelikož je Vesmír ve své nejzdařilejší poloze pro tento rok, umožňuje vám splnit i ty největší sny. Nebojte se meditace splněných přání, Vesmír vám dává požehnání.

Posaďte se do klidného prostoru, zapalte svíčku a pozorujte svůj dech. Zároveň se soustřeďte na věci, kterých chcete v životě dosáhnout a vizualizujte si svůj pokrok. Promýšlejte ho do nejmenších detailů a soustřeďte se na pocit, který máte. Myslete na to, že všeho, o čem sníte, jste už dosáhli. Prociťte takový úspěch. Emoce je silnější než myšlenka.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články