Noc plná očekávání: Perseidy budou plnit přání a nabídnou příležitost pro romantické rande

Noc plná očekávání: Perseidy budou plnit přání a nabídnou příležitost pro romantické rande
Zdroj: Unsplash

Dnes v noci na pátek 13. srpna se nám na obloze představí famózní podívaná, budou nejlepší podmínky na pozorování meteorického roje Perseid. Je to čas, kdy padají hvězdy a my si můžeme něco hezkého přát.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 08. 2021 07:00

Tento týden nás čeká vskutku výjimečná podívaná. Vrcholí totiž každoroční meteorický roj hvězd, takzvané Perseidy. Padající hvězdy budou letos vidět dokonce ještě o něco lépe než v předchozích letech!

Měsíc ukáže Perseidy

Protože Měsíc couvá a teprve se probouzí z novu, který byl 8. srpna, obloha černá. To nabízí možnost fascinující podívané, kdy jsou padající hvězdy vidět nejlépe. V noci na pátek bude na nebi z Měsíce pouhý srpek, jeho záře tak nebude bránit výhledu na padající hvězdy. Nejlepší místo k pozorování nehledejte v přeplněných městech, ale daleko od ruchu a světel. Pro pozorování nepotřebujete žádné pomůcky, a to ani dalekohled. Lidově se tomuto úkazu říká slzy svatého Vavřince. Vezměte deku, klidně i láhev něčeho dobrého, a vytvořte si dokonalé romantické rande!

Přejte si, bude splněno

Ne nadarmo se říká, že pokud padá hvězda, máme si něco přát. Tento roj berte jako pozvánku k lepšímu životu. Léto je ve své druhé polovině a pomalu se už chýlí ke konci. Čeká nás další část roku, která svou podzimní a následně vánoční atmosférou přímo vybízí k plnění přání. Buďte o krok blíže a připravte si půdu pro skvělý závěr roku už nyní!

Věřte svým přáním

Pokud si najdete v noci na pátek místo, ze kterého budete mít perfektní výhled, pečlivě se zadívejte do nebe. Síla vašich přání bude maximalizována a máte mnohem větší šanci na úspěch. Nepromeškejte tuto výjimečnou část roku a přejte si. Přejte si ve velkém, přejte si to, v co jste ani nedoufali. A věřte. Jen pokud svým přáním skutečně uvěříte, máte naději, že se splní. Vesmír vám nikdy nepošle nic, co není přímo pro vás. Nyní vám posílá tuto výjimečnou příležitost, jak s ním komunikovat. Využijte ji...

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články