Velký horoskop lásky na léto 2020: Kdo by neměl zajít dál než k flirtování a koho čeká zklamání?

Velký horoskop lásky na léto 2020: Kdo by neměl zajít dál než k flirtování a koho čeká zklamání?
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. - 20. 4.): To pravé překvapení pro vaši lásku je poctivé pomilování.BÝK (21. 4. - 21. 5.): To pravé překvapení pro vaši lásku je jazykový pobyt.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): To pravé překvapení pro vaši lásku je zásnubní prstýnek, nebo jiný vzácný šperk.RAK (22. 6. - 22. 7.): To pravé překvapení pro vaši lásku je masáž.+ 8 fotek+ 9 fotek

Léto je tu a opět bude provoněné láskou. Pro někoho šťastnou, pro jiného nešťastnou. Kdo se letos poprvé zamiluje a koho čeká osudové zklamání? Jakým dárkem byste své lásce udělali radost? Vše se dozvíte v letním horoskopu!

Jana Jánská
Jana Jánská 22. 06. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Pokud má Beran dlouhodobý vztah, je nejvyšší čas ho posunout o level výš. Svatba, dítě nebo alespoň společné bydlení byste měli zvážit. Pokud partnera nemá, měl by si ho najít. Vztahy na jednu noc nejsou všechno. Jaké překvapení byste měli připravit pro svou lásku se dozvíte v galerii!

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Léto vám do života přinese lásku. Pokud jste však zadaní, nenechte to dojít dál než ke flirtování, mohlo by vám totiž jinak zamotat život. Pokud zadaní nejste, nenechte si tuhle letní lásku utéct. Jaké překvapení byste měli připravit pro svou lásku se dozvíte v galerii!

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci hodně dbají na sexuální přitažlivost. Měli by si ale uvědomit, že to není všechno a dát sympatickému objektu, který se v průběhu léta objeví, šanci. Možná budete překvapeni, jak vám to bude klapat. Jaké překvapení byste měli připravit pro svou lásku se dozvíte v galerii!

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Máte vysněnou představu o partnerovi, té se držíte a nehodláte slevit ze svých požadavků. Možná byste měli ubrat a začít přemýšlet realisticky, jinak budete sami ještě dlouho. Jaké překvapení byste měli připravit pro svou lásku se dozvíte v galerii!

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi si rádi užívají a k tomu je léto jako stvořené. Party, festivaly a venkovní akce milují. Není tedy divu, že svůj vysněný protějšek potkají právě na hudební akci. Jaké překvapení byste měli připravit pro svou lásku se dozvíte v galerii!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny to budou mít letošní léto těžké. Dozví se o svém protějšku věci, které jen tak nejdou odpustit. Budou řešit velké dilema, opustit či neopustit? Pro většinu bude zklamání tak velké, že svou lásku opustí. Jaké překvapení byste měli připravit pro svou lásku se dozvíte v galerii!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy uberou v práci a začnou se soustředit na svůj osobní život. A bude to znát! Partner bude nadšen a na vztahu se to hned odrazí. Budete jako dvě hrdličky, tak si to zase nepokazte. Jaké překvapení byste měli připravit pro svou lásku se dozvíte v galerii!

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Myslete na to, že láska není jednostranná. Musíte od druhého dostávat to, co mu dáváte, jinak budete nešťastní. I váš partner má jisté potřeby a touhy, takže na to nezapomeňte. Jaké překvapení byste měli připravit pro svou lásku se dozvíte v galerii!

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Letos na to máte, takže si tohle léto koukejte pořádně zvednout sebevědomí. Nevinný prázdninový flirt vám neuškodí. Nejste přece žádní senioři, abyste seděli doma. Jaké překvapení byste měli připravit pro svou lásku se dozvíte v galerii!

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi se budou muset rozhodnout, jestli je pro ně přednější láska nebo flirt. Měli by důkladně zvážit všechna pro a proti a rozhodnout se. Uleví se jim a přestanou se trápit. Jaké překvapení byste měli připravit pro svou lásku se dozvíte v galerii!

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Do života vám v létě vstoupí nová osoba, ale zda v něm vydrží záleží hlavně na vás. Snadno se totiž vyleká a jakýkoliv nátlak jí tudíž děsí. Nechte tedy všemu volný průběh. Jaké překvapení byste měli připravit pro svou lásku se dozvíte v galerii!

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se hluboce a věrně zamilují. Poznají svůj osudový protějšek, který hledali celý život. Jejich láska bude čistá a naplněná. Pokud na ní budou stále pracovat, čeká je šťastný život. Jaké překvapení byste měli připravit pro svou lásku se dozvíte v galerii!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články