Čaj jako prevence rakoviny a jeho další blahodárné účinky

Pijte čaj každý den.
Čaj z jižní Ameriky, který se jmenuje Lapacho, vás sexuálně nebudí.Mnohé čaje obsahují vitamíny a minerální látky. Fluor nevyjímaje. Ten je obsažen v zubních pastách.Látky obsažené v čaji mohou zklidňovat mysl.Látky obsažené v čaji mohou zklidňovat mysl.+ 1 fotka+ 2 fotky

Mnoho lidí dává přednost po ránu kávě. Faktem ale je, že čaj nedráždí tolik žaludek a dokáže mít na nás skutečně blahodárný vliv. Umí zklidnit mysl nebo působit jako prevence proti infarktu či rakovině.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 23. 02. 2018 15:39

Dodává sexuální energii

Čaj z jižní Ameriky, který se jmenuje Lapacho, vás sexuálně nebudí. Kromě toho, že vám pomáhá pročistit celý organismus, játra ledviny i slezinu, tak podporuje libido.

Čaj proti rakovině

Lístky zeleného čaje obsahují přírodní antioxidanty, které chrání naše tělo před škodlivými látkami. Mohou dokonce snižovat riziko onemocnění rakoviny nebo zamezovat infarktu.

Zdravý chrup

Mnohé čaje obsahují vitamíny a minerální látky. Fluor nevyjímaje. I díky čaji můžete mít pak zoubky jako celebrita. Fluor se totiž používá na výrobu zubních past právě proto, že může zamezit zubnímu kazu.

Klidná mysl

Látky obsažené v čaji mohou zklidňovat mysl. Po vypití se budete cítit více uvolnění a dokážete se lépe soustředit na úkoly, co vás ten den čekají.

Posiluje imunitu

Pravidelné pití čaje posiluje imunitu. Lidé, co s chutí tento nápoj dávají každé ráno, bývají zřídka kdy nemocní. Zkuste to také!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články