5 znamení, že žijete v harmonickém vztahu

Lásky si važte. Může rychle zmizet.
5 znamení, že žijete v harmonickém vztahu5 znamení, že žijete v harmonickém vztahu5 znamení, že žijete v harmonickém vztahu5 znamení, že žijete v harmonickém vztahu+ 1 fotka+ 2 fotky

Ne každý má to štěstí, že žije v harmonickém soužití. Někdo za harmonii považuje házení talíři minimálně dvakrát týdně, pro jiného je známka šťastného partnerství sex každé ráno. Není ale nikdo na světě, kdo by po něm neprahnul. Možná ho právě prožíváte, a ani o tom nevíte. Přinášíme vám 5 znamení, které dokazují, že žijete v harmonickém vztahu.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 22. 02. 2018 00:16

Pokud se s partnerem nehádáte 24/7, považujte to za výhru. Jsou lidé, co se hádají neustále a drásá to nervy nejen jim, ale ve většině případů i sousedům.

Dáváte si svou lásku po dlouholetém vztahu najevo minimálně jednou týdně? Ta to máte vyhráno. Jsou tací, co na vyznávání citů úplně zapomněli.

Dárečky se dostávají především k Vánocům a k narozeninám. Za předpokladu, že je dostáváte i jen tak, je váš vztah naprosto v pořádku. Vždyť tak to má být.

Řekněme si otevřeně, že milování s partnerem po letech soužití, se může stát rutinou. Fantazii se ale meze nekladou, tak ji pro váš vztah použijte. Za předpokladu, že už tak činíte, tím lépe pro vás. Váš vztah bude ještě lepší.

Byla jste dlouho v zahraničí, ať už na služební cestě nebo s kamarádkou na dovolené, a pořád se na svého milého těšíte? To hovoří za vše.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články