5 znamení, že jste právě potkali lásku na celý život

Možná právě prožíváte pravou lásku?
Lásku si hýčkejte.Možná je to tentokrát ten pravý.Bojujte za lásku.Jen pouhá představa, že se dotkne vašeho těla, je pro vás extrémně vzrušující.+ 1 fotka+ 2 fotky

Někdy s partnerem můžete chodit i několik let a víte, že to není ono. Někdy se s někým náhodně sejdete a máme pocit, že byste s ním mohli strávit celý život. Přinášíme vám 5 znamení, podle kterých poznáte, že jste právě potkali životního partnera.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 23. 02. 2018 00:05

Plynulá konverzace s mužským protějškem není vždy samozřejmostí, a někdy je nadmíru komplikované vymýšlet témata k hovoru. Pokud se snažit nemusíte a pusa vám jede sama, je to ten pravý.

Cítíte se v jeho přítomnosti chráněná před veškerými negativními vlivy a nic vás nerozhodí? Tak to je jasné. Toho si jednou vezmete.

Jen pouhá představa, že se dotkne vašeho těla, je pro vás extrémně vzrušující. Rozhodně si to nemůžete představovat v práci nebo ve škole. To by vám mohlo zkomplikovat běžný chod dne.

Je to jeden z mála lidí, se kterým vám není hloupé mlčet, a nemáte neustále tendenci něco nesmyslně žvanit. Mlčení vás dvou je zkrátka úplně přirozené.

Za normálních okolností po miminku netoužíte, ale když vidíte jeho…rodila byste klidně padesátkrát za sebou. Hlavně když otcem bude on. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články