Proč s letním opálením zmizela i vaše figura do plavek?

Abyste si uchovala svou postavu z léta, budete se muset alkoholu vyhnout.
Zdroj: unsplash.com
Míchané drinky jsou plné cukru.Blížící se firemní večírky budou velkým pokušením.Nejlepší variantou by bylo pití obyčejné vody.Můžete ale zvolit "menší zlo" v podobě bílého vína.+ 2 fotky+ 3 fotky

Dodržujete jídelníček, tučným jídlům se vyhýbáte a pravidelné tréninky ve fitku poctivě navštěvujete. Jak je tedy možné, že i přesto musíte vydechnout, abyste dopnula kalhoty? Odpověď je jednoduchá: alkohol.

Redaktor
Redaktor 18. 10. 2018 17:52

S blížící se večírkovou sezónou se budete velice divit, až si vyrazíte do obchodu koupit nové koktejlové šaty a budete muset sáhnout po větší velikosti. Vaše „nevinná“ vína s kamarádkami po práci totiž nejsou zase až tak nevinná, jak se tváří.

I když je víno méně bolestná varianta, stále se jedná o alkohol. Ten obsahuje spoustu cukrů a sacharidů a také tzv. „prázdné“ kalorie. Ty vám nedodají žádnou energii a tloustnout po nich budete jedna báseň. Z jídla jsou „prázdnými“ potravinami například pizza, mastné masové pokrmy, sýry. Kalorie obsažené v alkoholických nápojích se přemění na tuky a zkáza je na světě.




Vůbec „nejideálnější“ kombinací je přemíra alkoholu a následná „svačinka“ v podobě pizzy. S omámenější myslí totiž klesne i vaše vůle odolat pokušení linoucí se vůně z non-stop pizzerie, zatímco čekáte na noční tramvaj. Předsevzetí hodíte za hlavu a vrávoravým krokem si to namíříte rovnou k pultíku, protože vaše tělo si bude žádat tučnou a mastnou záplatu na alkoholovou díru.


Čím tvrdší alkohol, tím více kalorií. Pokud se tedy firemnímu večírku nevyhnete a kolegové by na vás koukali jako na vyvrhele společnosti, kdybyste si s nimi neťukla, zvolte raději bílé víno než panáka rumu. Míchané koktejly jsou hotovou kalorickou bombou. Obsahují totiž přidané sirupy a ovocné šťávy, které jsou plné cukru. Jistě, proto vám tak chutnají – jsou přeci tak sladké. V případě sklenky vína si jen přidáte pár cviků navíc a nebezpečí je zažehnáno.


S alkoholem se bohužel nijak valně bojovat nedá. Pokud chcete pít, budete se muset více hýbat. Jestliže se obejdete bez alkoholu, tím lépe. Budete fit a ještě nejspíš předejdete četným společenským faux-pas.


Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články