Víkendový zážitek: Zimně vyladěné menu rozdělené do pěti tematických sekcí

Zimní šestnáctiboj poběží v restauraci Benjamin od 14.12. do 14.1., vždy od 19h a cena činí 2500 Kč.
Zdroj: Benjamin
Head chef restaurace Benjamin nr. 1 Radek Jakubec.Tým restaurace Benjamin executive chef Štěpán Návrat, head chef nr. 1 Radek Jakubec, head chef nr. 2 Gavin Lewis.Zimní šestnáctiboj poběží v restauraci Benjamin od 14.12. do 14.1., vždy od 19h a cena činí 2500 Kč. Executive chef Štěpán Návrat restaurace Benjamin.+ 3 fotky+ 4 fotky

Zážitek na míru! Nové zimní menu podávané v šestnáctichodové variaci od těch nejlepších v oboru nyní můžete ochutnat i vy.

Petra Járková
Petra Járková 14. 12. 2019 10:00

Zimně vyladěné menu restaurace Benjamin, za kterým stojí executive chef Štěpán Návrat, head chef nr. 1 Radek Jakubec a head chef nr. 2 Gavin Lewis je rozděleno na pět tematických sekcí.

Výběr sekcí

Dané sekce jsou ŘEKA, ZAHRADA, PEŘÍ, LOUKA a POKUŠENÍ. Ty ukrývají, co samotné názvy napovídají.

Poklady z řeky

„V kapitole ŘEKA je třeba sumec, rak nebo jeseter. Zima je nevlídná a zážitky ji zpříjemňují, proto jsme se rozhodli pro nejdelší menu, které jsme v Benjaminu zatím podávali. Gastronomicky prožité dlouhé chladné večery, to je naše zimní sezónní menu,“ říká executive chef Štěpán Návrat.

Vaření s kofilou

Dále se hosté mohou těšit na sladkou sekci POKUŠENÍ, ve které se objeví kofila, pribináček, jehličí a perník, naopak v PEŘÍ hosté ochutnají perličku, křepelku a kachnu.

NA UKÁZKY ZE SPECIÁLNÍHO MENU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články