Adriana (26): Přítel mě podvedl s mojí sestřenicí. Rodina se mnou kvůli tomu nemluví

smutná žena
Zdroj: pixabay.com

Adriana se rozhodla představit rodině svého přítele Martina (32). Ten však na rodinné oslavě udělal věc, kvůli které se s ním Adriana okamžitě rozešla. Rodina se bohužel zlobí i na Adrianu, která je podle všeho v celé záležitosti nevinně.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 18. 06. 2020 14:00

Martina jsem potkala v jednom baru, kde mi padl do oka. Po pár schůzkách jsme se spolu dali dohromady a já jsem se rozhodla, že ho představím svojí rodině. Blížila se oslava osmdesátých narozenin mojí babičky, kde se měla po delší době sejít celá rodina, což jsem vzala jako skvělou příležitost, jak Martina představit a se všemi ho seznámit.

Martin se na oslavě dost opil

Když jsme k babičce přijeli, byla v domě už skoro celá rodina a následovalo vítání a představování. Všechno vypadalo slibně až do chvíle, než se Martin víc napil. Pak začal být až moc rozjetý a já jsem ho marně uklidňovala. Místo toho vypil ještě několik panáků whisky a pak se někam ztratil.

Martina jsme celá rodina hledali

Já jsem po chvíli začala Martina postrádat a hledat, ale nebyl k nalezení. Moji příbuzní se báli, jestli se mu něco nestalo, byl koneckonců dost opilý a mohl někde upadnout. Pak jsme ho našli v kůlně s mojí sestřenicí Erikou (15), zrovna když byli v nejlepším. Ve mně by se v tu chvíli krve nedořezal.

Byla to šílená scéna

Všichni byli dost šokováni zejména kvůli nízkému věku Eriky a velkému věkovému rozdílu mezi ní a Martinem. Já jsem se s ním na místě rozešla a moje rodina ho vyhodila. Teď jsou ale na mě doma všichni naštvaní, protože prý za všechnu můžu já, když jsem k nám Martina přivedla. Mojí babičce se navíc kvůli celému incidentu tak zvýšil tlak, že skončila v nemocnici. Příbuzní mi zhoršení babiččina stavu dávají za vinu, já si ale myslím, že za to nemůžu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články