Bára (30): Zajímalo mě, jestli je pravda, co se říká o vysokých chlapech. Ale toto jsem nečekala

Bára (30): Zajímalo mě, jestli je pravda, co se říká o vysokých chlapech. Ale toto jsem nečekala

Báře se líbil v práci jeden hodně vysoký muž a kamarádka ji řekla, že to s ním rozhodně musí vyzkoušet. Protože vysoká postava byla podle ní záruka velké zábavy. A tak ho Bára ulovila a těšila se, co přijde. To, co následovalo, ale opravdu nečekala.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 06. 2020 16:30

Stalo se to před třemi lety, kdy jsem nastoupila přes léto jako výpomoc do jedné firmy. Pomáhala jsem s administrativou, vařila kafe a řezala reklamní plakáty. Se všemi jsem se tam skamarádila a po práci jsme občas zašli na drink. Líbil se mi tam jeden chlápek. Měřil skoro dva metry a měl nádherně svalnaté ruce. Když jsem to říkala kamarádce, radila mi, ať po něm skočím co nejdříve.

Záruka kvality

Měla sama zkušenost, že čím větší chlap, tím větší výbava. Vrtalo mi to strašně hlavou, a tak jsem s Radimem začala flirtovat. Chytil se hodně rychle, možná to bylo létem, kdy je každý trochu uvolněnější a ženy jsou více odhalené. Seděla jsem u stolu a poslala mu smsku, že mám na něj chuť, jestli by měl náladu mi s tím večer pomoct. Neváhal. Domluvili jsme se, že přijde ke mně. Byla jsem malinko nervózní, jestli to zvládnu. A v tom zazvonil Radim.

Sedla jsem si na kuchyňskou linku a na férovku mu řekla, že mě přitahuje, jak je vysoký a vždycky mě zajímalo, jaké to je s vysokým chlapem. Radim šel ke mně a přes oblečení jsme se o sebe třeli a on pořád šeptal: „Těšíš se na VELKÝ dobrodružství?“ odpověděla jsem, že ano. A on se zeptal ještě tak třikrát a já už se nemohla dočkat, jak velké překvapení to bude.

Obal sliboval něco jiného

Jenže, když mělo dojít na věc, úplně jsem oněměla. Nevím, co si Radim představoval pod pojmem VELKÉ dobrodružství, ale ať jsem hledala, jak jsem chtěla, čekal mě spíše velký šok. Nebo respektive malý. Radim chtěl jít na věc a říkal, že už je připravený, ale já jsem netušila, co s tím mám dělat. Nemohla jsem ho jen tak vyhodit, a tak jsem do toho šla. V jedné poloze jsem ani nevěděla, jestli to pořád děláme, a tak jsme se museli vyměnit. Radim se snažil a komentoval to, jak jsem úžasná. A já jen vlažně čekala, až řekne, že je hotovo.

Beze slov jsem se oblékla a vymluvila se na příšernou bolest hlavy a on odešel. Pořád jsem se z toho nemohla vzpamatovat. Zavolala jsem to kamarádce a ta měla výbuch smíchu, prý se asi najdou výjimky. Ale toto nebyla výjimka, toto nebyl ani podprůměr. Se svými svaly a výškou mě úplně obalamutil. Hlavně on byl přesvědčený, že je všechno přesně tak, jak má být. Já vím, že to není jeho vina, ale evidentně žádná pravidla v sexu neexistují.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články