Bedřich (44): Manželka vyměnila naše postelové hrátky za něco, co mě jako chlapa uráží

Bedřich (44): Manželka vyměnila naše postelové hrátky za něco, co mě jako chlapa uráží
Zdroj: Unsplash

Bedřich si během manželství s Vlaďkou nikdy na nic nestěžoval. Všechno šlo jako po másle a on byl rád, že má doma takovou ženu. Teď ale řeší něco, s čím si neví rady. Vlaďka odmítá intimnosti, raději se sama kouká na lechtivé filmy.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 06. 2022 13:00

Když se mnou manželka přestala postupně spát, hledal jsem příčinu. Já už maloval čerta na zeď, že je třeba nemocná. Přitom je to celé jinak. Vlaďka (41) se našla v lechtivých filmech, které teď přede mnou mají přednost. Doufám, že u toho nehodlá zůstat až do smrti.

V manželství nám to vždycky klapalo

S Vlaďkou jsem chodil pět let, než došlo na svatbu. Všichni mě strašili, že až budeme manželé, hodně věcí se změní. „Nic už nebude jako dřív," tvrdil kamarád Vašek. „Jakmile jsi v manželství, končí sranda," doplňoval ho Matěj. I když mi kluci tehdy nahnali trochu strach, jejich obavy se nevyplnily.

Vlaďka se ke mně chovala pořád stejně dobře. Nikdy mi nic nezakazovala, nemusel jsem mít propustku do hospody, nebo hájit své koníčky. Vždycky jsme si vyšli vstříc. Dál to skvěle klapalo i v posteli. Vlaďka byla vždycky hodně náruživá. Někdy jsem měl co dělat, abych tomu tempu stačil.

Nikdy jsem ji ale neodmítl. Snažil jsem se vždy zachovat jako chlap. Naše milování ostrouhalo jen v době těsně před porodem a pár měsíců po něm. Jakmile se zase cítila fyzicky a psychicky dobře, vrátili jsme se k pravidelnému sexu. Nikdy jsem si v manželství na nic nestěžoval. Děkoval jsem Bohu, že mi seslal tak skvělou ženu!

Manželka mě vyměnila za lechtivé filmy

Změny ale nakonec přeci jen přišly. A to s příchodem čtyřicítky mé ženy. Najednou se začala v ložnici vymlouvat. Používala ohrané fráze z filmů - bolest hlavy a únavu. Musím říct, že to byl velký nezvyk. Nikdy se mi nestalo, že bych u manželky musel o sex prosit. A najednou to bylo tady. Hned jsem začal pátrat, co se děje.

Napadalo mě vše možné. Od nemoci po milence. Jako první jsem vyloučil nějaké vážné onemocnění, kterým evidentně netrpěla. Na milence jsem sice také nepřišel, ale ani pravda mě nepotěšila. Manželka se našla ve shlížení lechtivých filmů. Jasně, na tom by nebylo asi nic špatného. Jenže ona se během jejich sledování uspokojí sama.

Mě pak už nepotřebuje. Nemá zkrátka chuť, protože jí to stačilo. A tady nastoupilo moje uražené ego. „Vážně mě nahrazuješ erotickým filmem?" nadhodil jsem po dalším odmítnutí. „Jak jsi to zjistil?" pronesla překvapeně. „Minule jsem tě načapal, ale byla jsi do sebe tak zabraná, že sis mě ani nevšimla," pronesl jsem ukřivděně.

Manželka na mě nechce sahat

Vlaďka využila situace a řekla mi, jak se věci mají. „Já to teď tak prostě mám. Na sex jako takový chuť nemám. Stačí mi, když si udělám dobře sama," přiznala se. „A jak dlouho si myslíš, že to ještě potrvá?" zajímal jsem se. „Tak to neumím říct. Jen na mě prosím netlač. Procházím nějakou fází svého života a sex do ní nepatří," uzavřela debatu.

Blbé je, že ona mi nechce udělat dobře ani jinak. Zkrátka na mě nechce sáhnout. Cítím se hrozně. Moje mužské ego trpí, ten v kalhotách taky. Přijdu si tím frustrovaný a méněcenný. Je možné, že už jí třeba nestačím? Její odpověď mě neuspokojila. Nicméně Vlaďčino přání zatím respektuji a netlačím na ni. Jen to nesmí trvat příliš dlouho. Jsem chlap a mám nějaké potřeby.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články