Vilma (30): Manželova náruživost mi začíná vadit. Vyšiluje, když se mu nepodvolím každou noc

Vilma (30): Manželova náruživost mi začíná vadit. Vyšiluje, když se mu nepodvolím každou noc
Zdroj: Freepik

Vilma už nedokáže plnit manželovy potřeby v ložnici. Kromě péče o velkou rodinu má i náročnou práci, takže je dost unavená. Rupert nadále vyžaduje sex každou noc. Před časem si jej Vilma dovolila odmítnout, ale setkala se s nepochopením.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 05. 2022 11:00

Nikdy jsem nevěřila hlášce, že chlapi můžou mít sex pořád. Připadalo mi to spíše jako smyšlená informace. To, že to může být pravda, jsem si okusila na vlastní kůži. Můj manžel je hodně náruživý. Obrazně řečeno před ním musím někdy utíkat. Nedokáže pochopit, že já zkrátka nemám chuť na sex každý den.

Manželovo libido mě začíná ničit

Když nám bylo s Rupertem (31) o deset let míň, milovali jsme se vážně každý den. Někdy i dvakrát. Neměli jsme žádné starosti a téměř žádné povinnosti. To se samozřejmě se založením rodiny změnilo a já kolikrát nevím, kde mi hlava stojí. Máme dvě malé děti, se kterými se člověk nenudí. Jako maminka bojuji s časem každý den.

Vstávám před šestou hodinou, jdu se psem a následně připravuji děti na cestu do školky. Poté jedu sama do práce, kde jsem v jednom kole. Po konci pracovní doby jedu zase pro děti a rozvážím je na kroužky či jiné aktivity. Domů se kolikrát dostáváme kolem šesté hodiny. To už nás čeká jen sprcha, večeře a děti jdou na kutě.

Zatímco Rupert už leží rozvalený u televize, já ještě kmitám kolem domácnosti. Skládám prádlo, chystám si jídlo do práce. Zkrátka typické ženské povinnosti. Ulehám do postele až s půlnocí a netoužím po ničem jiném, než spát klidně celou noc. To mi ale manželovo libido nedovoluje. Nekompromisně mě vzbudí uprostřed noci a vyžaduje sex.

Když jsem manžela odmítla, urazil se

Vážně se snažím a vycházím mu vstříc. Jsem si plně vědoma toho, jak důležité je udržovat ve vztahu intimní život. Jenže poslední měsíce mám pocit, že to nezvládám. Noční sex, který se pro mě stává spíše povinností, už nedávám. Nedávno jsem si dovolila manžela odmítnout. Nebylo za tím nic jiného, než únava a chuť nerušeně spát.

Dotklo se ho to víc, než jsem předpokládala. Další dva dny se mnou nemluvil a já nevěděla proč. Když přiznal barvu, že je to kvůli mému odmítnutí, přišlo mi to od něj sobecké. I tak jsem mu to chtěla vysvětlit. „Promiň, zkrátka už na to asi nejsem stavěná. Jsem z celého dne unavená a na sex každý den už nemám sílu," přiznala jsem se.

Rupert z toho udělal důvod ke třetí světové válce. „Takže teď spolu budeme spát jen na moje narozeniny a na Vánoce?" nafukoval to. „To neříkám. Jen se mě snaž pochopit. Mám přece právo na to, být unavená, ne?" zeptala jsem se. Moje reakce mu zrovna nesedla. Já jsem ale i tak doufala, že ze svých nároků poleví a dá mi na chvíli pokoj.

Sex se pro mě stal povinností

Uražený byl ještě pár dní. Pak to celé začalo nanovo. Každou noc vyžaduje sex! A já už prostě nemůžu. Sotva usnu, už je pod peřinou a sápe se po mě. Dopracoval to do takového stadia, že mě sex nebaví a je mi protivný. Už si ho po předchozí zkušenosti nedovolím odmítnout, ale samotný styk mě nebaví.

Stala se z toho další domácí povinnost, kterou si odškrtnu a mám klid. Něco mi ale říká, že to není správně. Rupert vidí jenom sebe a svoje potřeby. Moc bych si přála, aby pochopil, že míň je někdy víc. A dal mi trochu prostoru. Nebaví mě poslouchat, že dostatečně neplním roli manželky.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články