Marcela (29): Přítele dohnala ložnicová historie. Nejhorší je, že je v tom namočená i moje máma

Marcela (29): Přítele dohnala ložnicová historie. Nejhorší je, že je v tom namočená i moje máma
Zdroj: Freepik

Když se Marcela konečně zamilovala, neobešlo se to bez komplikací. Jela svého nového přítele Petra představit rodičům. A tam zjistila něco, co by raději nevěděla. Petr se před rokem vyspal s její matkou...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 08. 06. 2022 13:00

Na muže jsem příliš štěstí neměla. Jako kdybych k sobě přitahovala jen samé idioty. Světlo naděje, že jsem narazila na toho pravého, zažehnul Petr (31). Přistěhoval se do našeho města z vesnice a já se do něj velmi rychle zakoukala. Byla to láska jako trám a já už se viděla ve svatebních šatech. Ale jen do chvíle, než jsem ho představila svým rodičům. Ukázalo se, že Petr kdysi spal s mou matkou.

Po dlouhé době jsem se vážně zamilovala

Vždycky jsem si myslela, že na prahu třicítky už budu vdaná a budu mít děti. Místo toho jsem se ještě do nedávna potácela mezi vztahy, které za nic nestály. Často jsem si posteskla, že snad zůstanu sama. Mamka mě vždycky do telefonu utěšovala: „Vydrž, ten pravý na tebe zcela jistě někde čeká."

Když se do našeho malého městečka přistěhoval Petr, stal se objektem mé touhy. Je vysoký modrooký blonďák, kterého by si jeden spletl i s Bradem Pittem. Když mě pozval na rande, klepala se mi kolena. Proč chce zrovna mně? Už na první schůzce jsem mu zcela propadla.

Byl tak vtipný a pořád se usmíval. Zamilovala jsem se do něj. Byla to láska na první pohled. Následující čtyři měsíce jsme kráčeli ruku v ruce a já se ho nemohla nabažit. Když jsem o něm mamce vyprávěla, umírala zvědavostí, kdo že je ten slavný Petr. I když to bylo možná moc rychlé, navrhla jsem Petrovi, jestli by se mnou nechtěl zajet za našima. Souhlasil.

Jela jsem svůj objev představit rodičům

Naši bydlí kousek od vesnice, odkud se Petr přistěhoval. Nenapadlo mě, že máma už ho viděla. Když jsme dorazili k našim a máma otevřela dveře, Petr totálně zkoprněl. „To je tvoje máma?" špitl mi do ucha. „Sakra," stihl ještě pronést. Máma byla také dost zaražená. Hned jsem poznala, že je nervózní.

Petr si s mámou u stolu vyměnili několik významných pohledů, kterým jsem nerozuměla. Ani se ho na nic neptala, což ve mně vzbudilo podivný pocit. Byla na něj přeci tak zvědavá, honilo se mi hlavou. Táta si s Petrem docela rozuměli, já ale měla divný pocit v břiše. Když jsme s Petrem večer ulehli, hned jsem se ho ptala.

„Co to mělo být s mámou?" zeptala jsem se. „Co jako myslíš?" snažil se mlžit. „Skoro jste na sebe nepromluvili? Stalo se snad něco?" hledala jsem odpověď. Petr se vykrucoval, ale bylo na něm znát, že mi něco tají. Naléhala jsem tak moc, až mi řekl pravdu. „Víš, zhruba před rokem byla na vesnici zábava. Hodně se pilo..." začal svoje vyprávění.

Přítel se vyspal s mou mámou

„Byla tam i tvoje máma. S tvým tátou se pohádali a ten šel naštvaně domů," pokračoval. „No? A dál?" dychtila jsem po konci. „Tak jsem ji pozval na skleničku. Hodně jsme se opili. A nakonec jsme se spolu vyspali," ukončil nechutný příběh. „Cože? Ty jsi spal s mou mámou?" nevěřila jsem svým uším. „To je šílený," zhrozila jsem se.

„Táta to ví?" zjišťovala jsem. „Já mu nic neřekl. A máma podle všeho také ne," dodal a snažil se mě pohladit. „Jak teď s tebou můžu žít? A jak to mohla tátovi udělat?" propukla jsem v pláč. Už o tom vím měsíc. Pořád si to nedokážu srovnat v hlavě. Je to pro mě asi moc silná káva. Mámě jsem zatím neřekla, co jsem se dozvěděla. Nevím totiž, co bych tím změnila. Podvedla tátu. A s někým, do koho jsem se zamilovala.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články