Daniela (42): Milence mám jen kvůli kamarádkám. Trápí mě, co jsem provedla svému manželovi

Daniela (42): Milence mám jen kvůli kamarádkám. Trápí mě, co jsem provedla svému manželovi
Zdroj: Unsplash

Žena si může najít milence z mnoha důvodů. Ten, který k tomu vedl paní Danielu, je trochu neobvyklý. Její kamarádky totiž mají manžele i milence. A přemluvily ji, aby si našla bokovku taky. Prý je to moderní.

Jana Jánská
Jana Jánská 20. 07. 2023 07:00

Jsem zoufalá. Mám milence, ale moc radosti mi do života nepřinesl. Vždyť já byla spokojená se svým mužem a rodinou. Nevím, proč jsem se nechala přemluvit a dopustila se nevěry.

Mám ráda svou rodinu

Vdávala jsem se před deseti lety. Bylo to z lásky, věděla jsem, že Kamil (45) je muž, se kterým chci mít děti a zestárnout. První část se mi povedla báječně, máme dva kluky a jednu holku a já bych nemohla být šťastnější. Bojím se však toho, že Kamil jednou přijde na moje tajemství.

Mám čtyři kamarádky, se kterými se vídám déle, než vůbec znám Kamila. Vím o nich totálně všechno. Jak to mají doma s manželem, kdy menstruují, jaký byl porod... A ony vědí totéž o mně. Za ta léta jsme společně prošly mnoha složitými situacemi, ale vždy jsme stály při sobě.

Dlouho jsem si myslela, že kamarádky jsou mi bližší než kdejaký muž. Ale to bylo předtím, než jsem poznala Kamila. Zamilovala jsem se do něj a pak jsme spolu založili rodinu. Jak už jsem řekla, nemohla bych být šťastnější. Přesto nejsem.

Našla jsem si milence

Jednou jsme měly dýchánek u Martiny (41), která odlifrovala rodinu na víkend k manželovým rodičům. A holky začaly s tématem, které se u nás v poslední době objevuje docela často. Postupně si totiž všechny našly milence. Nijak je za to nesoudím, je to jejich volba.

A co ty, Dančo, kdy si to s někým pořádně užiješ?" zeptala se mě po flašce vína Pája (44). „Jak to myslíš?" nechápala jsem. „Vždyť víš... Přece tě nemůže bavit spát deset let jenom s jedním chlapem. Taková jsi nebyla..." dodala Martina.

To je sice možné, ale já mám Kamila opravdu ráda. To bych mu nemohla udělat," dodala jsem vážně. A v tu ránu se holky šíleně rozesmály. Celý večer si ze mě dělaly legraci. Jednou jsem pro ně byla svatoušek, pak naivka a poté nemoderní žena. To už mě docela naštvalo. Nechtěla jsem, aby mě holky, které znám snad celý život, nebraly vážně. A tak jsem se nechala přemluvit a souhlasila s tím, že si někoho najdu. Holky mi asi týden posílaly různé tipy na své kamarády a koukaly jsme i na Tinder. Pak jsem šla na kafe s mladým sportovcem a skončila u něj doma.

Z nevěry vůbec nemám radost

Když holky vyzvídaly, jaké to bylo, nemohla jsem jim říct, že jsem se po sexu zavřela na záchode a brečela. Jen jsem pronesla něco neurčitého a hrála tajemnou. Ony se mohly zbláznit a oslavovaly mě, jako kdybych dokázala něco opravdu světového. Ale já jenom byla nevěrná...

Zlobím se na ně a hlavně na sebe, že jsem se do toho nechala uvrtat. Bojím se, co se stane, až to Kamil zjistí. Nebo až mu to řeknu sama, protože už to v sobě asi dlouho neudržím. Nechápu, jak je možné, že jsem se nechala vyhecovat k takové hlouposti. Už mi není dvacet...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články