Zita (52): Cizí muž mi zavolal, že jeho žena spí s mým manželem. Pak mě pozval na kafe

Zita (52): Cizí muž mi zavolal, že jeho žena spí s mým manželem. Pak mě pozval na kafe
Zdroj: Freepik

Zitě se jedno odpoledne převrátil život vzhůru nohama. Zazvonil telefon a kdosi jí oznámil, že její muž má paralelní vztah. Zita se rozhodla s dotyčným setkat tváří v tvář.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 21. 04. 2023 13:00

Nejprve jsem si myslela, že jde o vtip, nebo omyl. Když mi ale cizí muž do telefonu říkal, že jeho manželka je s mým Liborem (50) v hotelu, zněl dost zoufale. Napadlo mě, že má možná pravdu.

Můj muž mě podvádí

Libor byl na služební cestě, děti jsme měli u babičky a já se chystala celý víkend uklízet. Odpoledne zazvonil telefon, volal mi cizí člověk. Chvíli mi trvalo, než jsem si pospojovala ty věty, které na mě chrlil. Myslela jsem si, že to musí být omyl. Jenže znal jméno mého manžela.

Moment, můj muž je na služební cestě,“ opakovala jsem. „Je s mojí ženou v hotelu, můžete se tam jet podívat,“ řekl netrpělivě. S cizím chlapem bych jen tak někam nešla. Měla jsem ale trochu podezření, že se něco s Liborem děje. A tak jsem se sebrala a jela se podívat na místo, o kterém ten pán mluvil. Nebylo to daleko od našeho bydliště. Čekala jsem v autě jen chvíli. Pak z hotelu vyšel můj Libor s cizí ženou.

Vtom někdo zaklepal na okénko spolujezdce. Byl to onen zoufalý muž, co mi předtím volal. Jmenoval se Radim (45) a já přijala jeho pozvání na kávu. Seděli jsme naproti sobě. Sdělovali jsme si první dojmy a všechno, co nás v tu chvíli napadlo. Všechny ty služební cesty a večerní porady v práci mi najednou začaly zapadat do klasického příběhu o nevěře.

O románku svojí ženy věděl už dlouho

Začali jsme se s Radimem vídat a řešit, co se svými nevěrníky provedeme. Já jsem původně chtěla zachovat rodinu a udělat vše pro to, aby se Libor s milenkou rozešel. To jsem ještě nevěděla, že je můj muž zamilovaný a když s tím doma vyrukuji, sbalí si kufry.

Ti dva zamilovaní holoubci se opět někam vypravili společně a já pravidelně plakala Radimovi do telefonu. Zatím jsem o tom nechtěla říkat nikomu dalšímu, Radim byl můj jediný důvěrník.

Ani nevím, jak se to stalo. Na naše „porady“ s Radimem jsem si začínala zvykat a těšit se na ně. Bylo mezi námi silné pouto a zvláštní důvěrnost. Oba jsme byli odvrženi svými partnery a možná i díky tomu jsme se cítili jeden s druhým v bezpečí. Mohli jsme se jeden druhému svěřit s čímkoliv.

Můj manžel se odstěhoval k milence

Rozchod byl těžký, ale asi jenom pro mě. Libor už měl vybráno. Nahradil Radima, který musel narychlo opustit svůj byt a jít k příbuzným. Dospívající děti jsme si střídali podle domluvy. A někdy v té době jsem se do Radima zamilovala. Byl pro mě oporou a vzájemně jsme si nabídli přesně to, co nám chybělo.

Když už o tom věděly děti, přestali jsme náš vztah tajit. Radim se ke mně nastěhoval a naše blízké okolí mělo jednu dobu velké téma k hovoru. Zjednodušeně řečeno jsme se vystřídali. Nikdy by mě nenapadlo, že se mi něco takového stane. A světe div se, s Radimem nám to klape. Mimochodem, zaslechla jsem, že Libor se stěhuje zase o dům dál...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články