Liběna (31): Manželův nezájem o dění ložnici mě donutil najít si milence. Hrdá na to nejsem, ale nemám na výběr

Liběna (31): Manželův nezájem o dění ložnici mě donutil najít si milence. Hrdá na to nejsem, ale nemám na výběr
Zdroj: Freepik

Liběna má doma naprosto skvělého muže. Dlouhodobě jim to vázne jen v ložnici, kde se manžel k ničemu nemá. Jenže Liběna to má obráceně. Situace ji donutila najít si milence. Cítí se hrozně, že podvádí manžela, ale bez intimit zkrátka žít nedokáže.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 31. 03. 2023 13:00

Mám naprosto skvělého manžela. Petr (36) je hodný člověk, který se ukázkově stará o rodinu. Jako lidé si velmi rozumíme. Jediné místo, kde vládne chlad, je ložnice. Situace byla tak kritická, že jsem si našla milence. Ten je v posteli hotový borec, ale jako člověk za moc nestojí.

V naší ložnici panuje nuda

Už na začátku vztahu s Petrem to v posteli nebylo ideální. Nebyl příliš kreativní a naše milování se vždy vešlo do několika málo minut. Byla to sice vážná věc, ale od vztahu mě neodradila. On je totiž jinak Petr dokonalý. Dnes, kdy je mým manželem, na něj všude pěju ódy.

Je vzorný tatínek naší čtyřleté Klárky, jako manžel je bezchybný a doma se vším pomáhá. Vydělává dost peněz, takže si díky němu žijeme v krásném novém rodinném domečku. Máme obrovskou zahradu, kterou stvořil svýma rukama. Nezapomíná ani na nás dva. Párkrát do měsíce sám od sebe zajistí hlídání a vyrážíme třeba na romantickou večeři.

O tom, že mě miluje, není pochyb. Dává mi to najevo dnes a denně. Náš problém je v ložnici. Naše milování, pokud to tak mohu nazvat, je bída. Když už na něj náhodou dojde, je to za pár minut hotové. Petr není příliš kreativní, a tak se sex stal nudným. Nejenom, že je ho málo, ale ještě vlastně za nic nestojí.

Milenec mi vynahrazuje nezájem manžela

Vzhledem k tomu, že se s Petrem dá mluvit o všem, toto téma jsem s ním opakovaně řešila. Pokaždé mi řekne, že není žádný náruživec. A sex ho vlastně nijak extra nebere. Ale já to mám obráceně. Kdyby to šlo, vrhám se na něj každý den. Jenže to je u nás nemyslitelné. Situace se pro mě stala kritickou, a tak jsem si našla milence.

Vilém (35) je posteli fakt číslo. Hned pochopil, jak to mám ráda. Začalo to asi před čtyřmi měsíci. I když je mi Vilém vlastně jako člověk protivný, sex s ním mi za to stojí. Kolikrát jsem si říkala, jaká škoda, že i můj manžel není vášnivý muž, který rád zkouší nové věci.

Je mi mizerně z toho, že podvádím tak skvělého mužského. A zrovna s Vilémem. Ten je nafoukaný, vidí jen sebe, na ostatní nedbá. Jenže v posteli je tak strašně dobrý, že prostě musím. Scházíme se dvakrát týdně, když dá Bůh, někdy i víckrát. Já si užiji s dravcem, pak se vracím zpět k rodině.

Bojím se dne, kdy to praskne

Často si kladu otázku, co se stane, až na to Petr přijde. Je mi jasné, že se pode mnou ta větev jednou zlomí. Do té doby to ale nedokážu ovládnout. A že jsem se snažila. Doma jsem navrhovala poradnu, shlédnutí porna pro inspiraci... Dokonce jsem sháněla i nějaké přírodní afrodiziakum, ale nic. Na Petra neplatí nic. Ani ženská zbraň v podobě sexy prádla.

Vždycky, když od Viléma odjíždím, slibuji si, že to bylo naposledy. Jenže pak vidím Petra, jak se k ničemu nemá a jsem v tom znovu. Doufám, že jednou najde nějaký způsob, jak mě v tomto směru více naplnit. Pak nebudu mít důvod být mu nevěrná. Vlastně bych mohla říct, že na tom má svůj podíl viny.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články