Irma (35): Manžela podvádím s jeho mladším kolegou. Ten chce jít s pravdou ven

Irma (35): Manžela podvádím s jeho mladším kolegou. Ten chce jít s pravdou ven
Zdroj: Unsplash

Skoro každý vztah zažil nějakou formu nevěry. Mohou to být jen myšlenky či zprávy, ale také samotný sexuální styk. Irma se zamilovala do manželova kolegy z práce. Velmi dobře si rozumí a spí spolu. Našla u něj všechno, co jí doma schází. Ale ráda by to nechala v utajení, což se jejímu milenci přestává líbit.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 16. 02. 2023 07:00

Už rok a půl podvádím svého manžela Dalibora (35) s jeho mladším kolegou. Ráda bych mu řekla, že je mezi námi konec a chci se rozvést, ale neustále to odkládám.

Nejsem schopná opustit svého manžela

I když s Daliborem žiju víc jak deset let, zdá se mi, že ho už vůbec neznám. Ze začátku jsme si rozuměli, ale po několika žárlivých scénách, rozchodech a návratech, jsme se ještě víc odcizili.

Všichni se ptají, proč spolu zůstáváme, co nás k tomu nutí. Jsou to dobré otázky, ale já na ně bohužel neznám odpověď. Asi jsem si na Dalibora zvykla až příliš. A představa, že bych žila bez něj, mi přijde prostě nemožná. I když spolu prakticky nemluvíme, neobjímáme se ani nedotýkáme, zůstáváme nadále spolu.

Jsem zase šťastná

I z těchto důvodů jsem si před rokem a půl našla milence. Samuel (27) mi dává přesně to, co mi Dalibor už delší dobu nemůže nabídnou. Je něžný, rozesměje mě a dokáže mi lichotit. Když jsem s ním, cítím se jako čerstvě zamilovaná. Je to nádherný pocit, o který prostě nechci přijít.

Jediným zádrhelem je, že Samuel je Daliborův kolega z práce. Utajit poměr nám proto dá vcelku zabrat. Mezi mnou a Samem přeskočila jiskra už během našeho prvního setkání. Byla jsem podpořit Dalibora na jejich firemní akci, ale ten jako vždy věnoval víc pozornosti všemu okolo. Sam byl jediný, kdo se se mnou bavil. Byla jsem mu tak vděčná, že jsem tam nemusela jen tak hloupě stát, že jsem souhlasila, když mě pozval na schůzku.

Milenec chce jít s pravdou ven

Brzy se mezi námi vytvořil opravdový milostný vztah. Jediným problémem, který nám celou aférku komplikuje, je fakt, že Sam i Dalibor spolu sedí v jedné kanceláři. A Sam si několikrát stěžoval, že to tak dál nejde.

„Je mi nepříjemné pořád mu lhát. Trávím s ním strašně moc času a myslím, že je mu jasné, že je něco jinak,“ řekl mi. „Už nechci dál tajit náš poměr,“ vyděsil mě. Mám Sama ráda, ale Dalibora kvůli němu opustit nechci. Nepřeji si, aby se o nás dozvěděl. Co když je pak ztratím oba?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články