Ingrid (31): Kvůli atraktivnímu kolegovi jsem opustila manžela. Teď se ukázalo, kým milenec ve skutečnosti je

Ingrid (31): Kvůli atraktivnímu kolegovi jsem opustila manžela. Teď se ukázalo, kým milenec ve skutečnosti je
Zdroj: Freepik

I když měla Ingrid všechno, co ji dělalo šťastnou, šlápla vedle. Podlehla kouzlu atraktivního kolegy, poměr přerostl v lásku a ona bezmyšlenkovitě opustila manžela i dceru. Tři měsíce nato se ukázalo, že ji Ondra podvádí. Nezbylo jí, než u manžela prosit o druhou šanci.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 30. 01. 2023 17:00

Neměla jsem v plánu svého manžela Kryštofa (35) podvádět. Mé zásady ovšem rozmetal mladší a velmi atraktivní kolega Ondra (27). To kvůli němu jsem bezmyšlenkovitě opustila skvělého chlapa i svoji dceru Denisu (3). Po pár měsících se ukázalo, že jsem u Ondry jen jedna z mnoha.

Atraktivní kolega mi pobláznil hlavu

Než se to všechno pokazilo, vedla jsem naprosto spokojený a šťastný život. To vím ale až teď, když jsem o něj přišla. Nechápu, kam jsem dala rozum, když jsem udělala tu největší blbost svého života. Stalo se tak před rokem a půl, kdy k nám do firmy nastoupil velmi, zdůrazňuji velmi atraktivní kolega Ondra.

Hned jsme si s kolegyněmi šuškaly. ,,Ten by stál za hřích,“ hodnotila ho Marta. ,,To teda, ale to je jiná liga,“ hodila Naďa flintu do žita. ,,Jediný, kdo by u něj měl šanci, je tady naše Ingrid,“ pošťuchovaly mě. ,,Blázníte? Jsem vdaná,“ reagovala jsem. ,,To přeci fyzická vada,“ smály se.

Ondra se přišel osobně do našeho dámského koutku představit. Jedné za druhou potřásl ruku, až se nám zapalovala lýtka. U mě se zastavil poněkud déle a významným pohledem se mi zadíval do očí. ,,Ten po tobě jede,“ hlásala Marta. ,,Nech toho,“ snažila jsem se ze sebe setřást jejich pozornost. Nicméně uvnitř jsem cítila, jak mě ten chlap neskutečně vzrušuje.

Opustila jsem manžela

O měsíc později jsme se potkali u výtahů a Ondra mě bez okolků pozval na skleničku. Byl suverénní, ale vlastně mi to imponovalo. Říkala jsem si, že o nic nejde a strávila s ním krásný večer. Když jsme se loučili, bez okolků mě políbil. Polibek jsem mu opětovala, i když jsem vlastně nechtěla, a nakonec se z toho stala dvouminutová líbačka. ,,Bože,“ oddechla jsem si, sotva mě pustil.

A pak to jelo. Tajné úprky z kanceláří do skladu, kde jsme se milovali. Několikrát mě pozval i k sobě domů. Plula jsem si na obláčku zamilovanosti. Přišlo mi, že mě můj manžel z ničeho nepodezírá, a říkala jsem si, že co oči nevidí, srdce nebolí. On však od samého začátku tušil, že někoho mám. Ondra na mě po půl roce tajných schůzek začal naléhat s rozvodem.

,,Jsme si souzeni, buď se mnou,“ tvrdil a tomu se nedalo odolat. V domnění, že svého manžela nemiluji, jsem se ke všemu bez výčitek přiznala. Bylo to snad poprvé v životě, kdy Kryštof brečel. Prosil mě na kolenou, abych zůstala a že na všechno zapomeneme. Já omámená láskou cizího muže měla jasno. Nebrala jsem ohled ani na tříletou Denisu.

Požádala jsem manžela o druhou šanci

S pár věcmi jsem se k Ondrovi nastěhovala. Naše pomyslné štěstí trvalo asi tři měsíce. Pak se mi začal vyhýbat. Jak doma, tak v práci. Pořád jsem na něj jen čekala a doufala, že to nic neznamená. Prozřela jsem, až když jsem ho načapala s cizí ženou. Nejhorší byla ta jeho lhostejnost. ,,A cos čekala? Že spolu budeme na věky?“ smál se mi do obličeje.

V tu chvíli jsem věděla, jak obrovské chyby jsem se dopustila. Došlo mi, co všechno jsem zničila. O co jsem přišla. O skvělého manžela, dceru, zázemí a opravdovou lásku. I přes stud, který jsem cítila, jsem Kryštofa prosila o druhou šanci. Váhal. Slovy nedokázal popsat, jak moc jsem mu ublížila. Vzal mě ale zpátky a snaží se mi věřit. Nevím, jak dlouho bude trvat náprava a zda se vůbec podaří, ale vím jedno. Už nikdy nic takového neudělám. Kratičký románek za rozpad rodiny nestojí!

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články