Adriana (27): Milenec kvůli mně opustil manželku. Já ale nechci nudný vztah, láká mě zakázané ovoce

Adriana (27): Milenec kvůli mně opustil manželku. Já ale nechci nudný vztah, láká mě zakázané ovoce
Zdroj: Unsplash

Adriana si užívala vzrušení z toho, že má zadaného milence. Líbilo se jí ochutnávat zakázané ovoce. Ale když se Filip kvůli ní rozvedl, vzrušení opadlo...

Natálie Volfová
Natálie Volfová 15. 07. 2023 07:00

To, že je Filip (35) zadaný, jsem věděla hned od začátku. Nevadilo mi to. Prozradil mi, že mu to s manželkou neklape a jsou těsně před rozvodem. Říkala jsem si, proč to nezkusit. Děti nemají, takže bych nebyla zase tak velká rozvracečka rodiny.

Lákalo nás vzrušení z možného odhalení

Scházeli jsme se asi rok. Většinou jsme chodili někam na večeři nebo jeli na výlet. Pak jsme skončili u mě doma. „Jak to, že tě manželka nepodezřívá? Nebojíš se, že ji někde potkáme?“ zeptala jsem se ho jednou, když jsme seděli v restauraci.

„To víš, že se bojím, že to praskne. Ale nelíbí se ti to vzrušení ze zakázaného vztahu?“ odpověděl mi. Pochopila jsem, že má pravdu. Odhalení jsem se bála neustále. Bylo neskutečně vzrušující skrývat se a doufat, že nás nikdo neuvidí.

Můj milenec se rozvádí

Toto vzrušení mě možná těšilo až moc. Úplně jsem se přestala soustředit na Filipa. Na jeho osobnost, na jeho klady a zápory. Mohla jsem v tu dobu chodit s kýmkoliv, kdo by mi dopřál pocit, že dělám něco zakázaného.

Filip ani po roce nevypadal na to, že by od manželky chtěl odejít. Vlastně mi to bylo docela jedno. Nechtěla jsem s ním bydlet, mít normální vztah nebo zakládat rodinu. Já ho měla jenom na sex. To byl důvod, proč jsem před třemi týdny nereagovala podle jeho představ. Přišel za mnou s tím, že se rozvádí. „Ty se s ní rozvádíš kvůli mně? To snad není pravda,“ řekla jsem podrážděně.

Manželku opustil kvůli mně

Byla jsem naštvaná. Nechtěla jsem, aby si teď myslel, že může být se mnou. Nebo že se ke mně nastěhuje a budeme normální pár. „Miluju tě a chci to s tebou zkusit. Dej mi šanci,“ žadonil Filip. Ale já už byla rozhodnutá.

Nechci ho. Už mi nemá co nabídnout. Byli bychom jako každý druhý pár. Děsila mě představa, že budeme dvojice, která nemá v pátek večer nic lepšího na práci, než koukat na seriály. Nechci tak skončit. Proto jsem se s ním ještě v ten moment rozešla. Vím, že to byl dobrý nápad. A jsem ráda, že jsem k tomu našla odvahu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články