Pavel (32): Chtěl jsem opustit přítelkyni kvůli milence. Nakonec to ale dopadlo úplně jinak

Pavel (32): Chtěl jsem opustit přítelkyni kvůli milence. Nakonec to ale dopadlo úplně jinak
Zdroj: Freepik

Vztah Pavla s Alenou procházel krizí. Do jejich paneláku se navíc přistěhovala atraktivní sousedka Renata, s níž měl Pavel jednoho večera pomiloval. Byl rozhodnutý, že Alenu opustí, jenže vše nabralo nečekaný obrat. Alena svého partnera zaskočila zprávou, která ho posadila na zadek.

Jan Švanda
Jan Švanda 16. 03. 2023 17:00

S Alenou tvoříme pár už šest let. Zpočátku nám vše klapalo, rozuměli jsme si, neustále podnikali nejrůznější akce a bylo nám fajn. První mráčky přišly až po dvou letech, kdy jsme spolu začali bydlet. Prvotní zamilovanost opadla, zevšedněli jsme si a na tom druhém nám vadily naprosté banality. Často jsme se hádali. Problém byl i v tom, že jsme náš vztah neposunuli dál, takže se nakonec stalo to, co se asi stát muselo…

Zahnul jsem přítelkyni se sousedkou

Bydleli jsme v nízkém panelovém domě, do něhož se jednoho dne přistěhovala nová sousedka Renata (30). Zpočátku jsem ji registroval jen z doslechu. Kamarád Mirek, který bydlel hned pod námi, o ní ale mluvil v superlativech. Líčil ji jako pořádnou šťabajznu. Dlouhovlasá bruneta s modrýma očima, pěknou figurou… Mirek mě svými řečmi tak namlsal, že jsem ji chtěl co nejdřív vidět na vlastní oči. Dlouho jsem ale neměl štěstí. V domě jsme se permanentně míjeli, až po měsíci jsem ji konečně potkal na schodech a dal jsem mu za pravdu. Při pohledu na ni se mi úplně zatajil dech.

Byla to nádherná ženská s hlubokým dekoltem. Šli jsme přímo proti sobě a potutelně se na sebe usmívali až do chvíle, kdy Renata zašla k sobě do bytu. Byl jsem z ní úplně paf, chtěl ji znovu vidět a nějak s ní navázat konverzaci. Jedinečná šance se mi naskytla už o týden později. Byl začátek března, Alena šla na návštěvu k rodičům. Já se vracel z práce, když jsem uviděl, jak Renata postává dole před barákem a pokouší se dostat dovnitř nějaký nábytek. Okamžitě jsem jí nabídl pomoc, což přijala s obrovskou radostí. Nanosil jsem jí všechny bedny až do bytu, byť jsem se přitom docela zapotil.

Ona mě na oplátku pozvala na víno a já její návrh samozřejmě přijal. Chvíli jsme si povídali. Řekla mi, že po rozvodu sháněla nové bydlení a tenhle byt jí padl do oka. Seděli jsme spolu na gauči v obýváku a flirtovali víc a víc. Bylo vidět, že se jí líbím a o mém zájmu nemohlo být pochyb. Dali jsme si trochu červeného, když jsem se k ní přitočil a začal ji líbat. Nebránila se. Naopak. Pokračovali jsme v laskání a já ji začal pomalu svlékat. Záhy jsme se přesunuli do ložnice a já si užil úžasný večer plný sexu.

Nečekaná zpráva od přítelkyně

Renaty jsem měl od té chvíle plnou hlavu, jenže stále jsem něco cítil i k Aleně, která si po všem, co jsme spolu prožili, tohle nezasloužila. Nevěděl jsem, co dělat. Uběhlo pár týdnů a já byl rozhodnutý, že si s Alenou sednu a promluvíme si. Chtěl jsem jít s barvou ven. Jenže Alena mě šokovala. Debatu sama iniciovala, což bylo zarážející.

Předpokládal jsem, že budeme rozebírat naši krizi a rozejdeme se. Ona mě ale zaskočila. „Jsem těhotná!“ vyhrkla hned v úvodu. Zůstal jsem jako opařený! Nemohl jsem uvěřit tomu, co jsem právě slyšel. Po dítěti jsem hrozně toužil a teď se mi přání splní. Alenina informace totálně změnila celou situaci. Byl jsem v obrovské euforii a rázem úplně zapomněl na rozchod.

Alenu jsem v tu chvíli nedokázal opustit. Nemohl jsem. Druhý den jsem se tedy sešel s Renatou a všechno jí řekl. Dohodli jsme se, že se nebudeme dál vídat a oba budeme, jak se říká, „držet basu“. Renata to nenesla lehce, jenže já se strašně těšil na dítě a neměl v hlavě nic jiného.

Narození dítěte náš vztah posílilo

Na konci listopadu se nám narodil syn Patrik, byl jsem u porodu a musím říct, že to byl nejkrásnější okamžik v mém životě. Jeho narození nás s Alenou sblížilo. Zažehnali jsme krizi, náš vztah se posílil a utužil. Rodičovství si užíváme plnými doušky už jako manželé, byť svatba nebyla nijak velkolepá. S Renatou, která si mezitím našla nového přítele, jsme zůstali kamarádi a naše tajemství si dál necháváme pro sebe.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články