Vašek (45): Valí se na mě obrovský průšvih. Milenka je těhotná a já bych z toho potřeboval vybruslit

Vašek (45): Valí se na mě obrovský průšvih. Milenka je těhotná a já bych z toho potřeboval vybruslit
Zdroj: Unsplash

Vašek si myslel, že mít mladou milenku s sebou neponese žádné starosti. To se ale spletl a nyní čelí obrovskému problému. Jitka je těhotná a po Vaškovi chce, aby se k tomu postavil jako chlap. On má ale rodinu, která je teď kvůli jeho poměru v ohrožení.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 20. 02. 2023 17:00

Moje mladičká milenka Jíťa (23) je těhotná. To je něco, co se nemělo stát. Něco mi poslední dobou říkalo, abych poměr ukončil. Teď to bude těžší, než jsem si myslel. Jitka chce hnízdit, čímž může velmi rychle zničit moji rodinu, kterou jsem měl chránit.

Mám tři roky poměr s mladší ženou

Mít milenku, když máte rodinu a děti, není zrovna rozumný nápad. To si ale připouštím až teď, když se na mě valí obrovský průšvih. Už tři roky tajně randím s Jitkou, které je mladší o více než dvacet let. Milenecký poměr jsem vysloveně nehledal. Jednoduše jsem se do něj namotal a teď bych z něj bez újmy potřeboval vybruslit.

Celou tu dobu jsem se snažil, aby manželka Gabriela (43) na nic nepřišla. Kdykoliv jsem cítil, že mi teče do bot, sekal jsem doma latinu. Poměr šel stranou a já se jevil jako milující a hodný manžel. Sem tam jsem Gabče koupil květinu, nebo nějaký ten šperk. Jakmile se zdálo, že je neštěstí zažehnáno, znovu jsem pelášil za Jitkou.

Sex s ní je pro mě jako afrodisiakum. Její mladé sexy tělo mě vždycky totálně rozpálí. Navíc mi naprosto vyhovovalo, že ode mě nechce víc. Nikdy netlačila na to, abych se rozvedl nebo náš poměr nějak rozvíjel. Stačilo jí, že se tajně scházíme u ní doma, nebo sem tam odjedeme na její chalupu.

Milenka je těhotná a chce hnízdit

Nejsem hrdý na to, že svoji manželku podvádím. S city, které k ní chovám, to nemá nic společného. Gabriela bude vždycky ta, za kterou se rád vracím. Máme spolu dvě děti, které nade vše miluji, Ondru (10) a Kamila (12). Teď se k nim ale možná přidá nevlastní sourozenec. Jitka, je totiž těhotná! Když mi to před dvěma měsíci oznamovala, pokoušel se o mě infarkt.

Hned jsem zjišťoval, jak se to mohlo stát. ,,Vždyť jsi říkala, že bereš prášky, jak je tohle možné?“ nechápal jsem. Z toho, jak Jitka mluvila, jsem ale pochopil, že to udělala záměrně. Přišlo jí jednodušší se mnou otěhotnět než mě tlačit do rozvodu. Ta husa se do mě totiž zamilovala a chce hnízdit. V první chvíli jsem začal panikařit a hledat řešení.

Když jsem zmínil potrat, Jitka mě hned setřela. ,,Já to dítě chci. A ty jsi jeho táta, takže se k tomu koukej postavit,“ zpražila mě a mně se chtělo brečet. Hned mi došlo, jak obrovská chyba byla mít milenku. A ještě tak mladou. Doufal jsem, že bude stačit, když Jitce nabídnu peníze a ona bude mlčet. To ale nevyšlo. Jí nejde o peníze, ale o mě. Chce mě pro sebe.

Hrozí mi, že přijdu o rodinu

Problém je v tom, že já Jitku nemiluji. Nechci s ní žít, a už vůbec ne vychovávat dítě. Chci zestárnout vedle Gábiny, dívat se na to, jak kluci rostou a mění se v muže. Teď je to ale v ohrožení. Jitka mi dala nějaký čas, abych si promyslel, co budu dělat. A to je právě ono. Netuším, co mám dělat. Říct to doma a riskovat rozpad rodiny?

Žít dál dvojí život a pendlovat mezi dvěma rodinami? To stejně dřív nebo později praskne. Nejraději bych dával Jitce peníze, občas se přijel s dítětem pomazlit a zase se vrátil ke svému životu. Je mi ale jasné, že na to Jitka nikdy nepřistoupí. Kdybych mohl vrátit čas, nikdy bych si s ní nezačal. Teď je ale pozdě. Musím sklidit, co jsem zasel. A to za tu nejvyšší daň. Za svoji rodinu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články