Evžen (35): Těhotná manželka mě nutí k intimním hrátkám. Bojím se, že šťouchnu do mimina

Evžen (35): Těhotná manželka mě nutí k intimním hrátkám. Bojím se, že šťouchnu do mimina
Zdroj: Freepik

Během těhotenství své manželky zažívá Evžen hotová muka. Kvůli miminku se bojí pohlavního styku. Sofie si ale sex vynucuje a umí být nekompromisní. Nechápe Evženovy pocity a strach, který ho provází. Ten ví, že se žena zlobí, ale nedokáže se v ložnici uvolnit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 01. 2023 13:00

Doufám, že nejsem jediný chlap, kterému přijde divné provozovat sex s těhotnou ženou. Já toho zkrátka nejsem schopen. Manželka Sofie (33) se zlobí, vůbec se do mě nedokáže vcítit. I když to občas zkoušíme, nikdy to nedotáhnu do konce.

Sex jsem zvládal do třetího trimestru

Jsme spolu dvanáct let a z toho čtyři roky jsme manželé. Máme se Sofií hezký vztah. Myslím, že nám to klape na všech frontách. Často slýcháváme, že jsme se hledali, až jsme se našli. Před rokem jsme se začali pokoušet o miminko. Taková práce mě bavila. Sex se vším všudy, to bylo něco, co jsem si náramně užíval.

Se Sofií jsme v posteli nikdy neměli problémy. Na začátku vztahu jsme to dělali snad všude. Po čase to samozřejmě nebyla taková divočina. Nicméně jsme oba věděli, jak důležité je, aby byl náš sexuální život funkční.

Sofie na tom trvá i teď, když je těhotná. A to je to, co mi nedá spát. První tři měsíce jejího těhotenství jsem se souloží neměl problém. Pořád mě utěšovala, že to vlastně ještě ani není člověk, jen fazolka, která nic neucítí. To se změnilo na konci třetího měsíce. Vzala mě s sebou na gynekologii a já na ultrazvuku poprvé spatřil naše dítě.

Sex už nezvládám, bojím se, že miminku ublížím

Už to nebyla žádná malá fazolka. Jasně byla vidět hlavička a tělíčko. Tehdy se ve mně něco zlomilo a začal jsem se pohlavního styku vyloženě bát. Jako na potvoru se Sofie ocitla v období vysoké sexuální náruživosti. Vzrušil ji i obyčejný polibek, nebo to, že jsem se prošel v trenkách po bytě. Sex začala vyžadovat denně.

Nechtěl jsem říct své obavy nahlas a bez nadšení jsem se jí snažil vyhovět. Jenže vždycky, když už se šlo na věc a já se měl předvést, nešlo to. Hlava to nedala. Hned mi v ní běžel obrázek toho malého, co žije uvnitř. „Nešťouchnu ho třeba do bříška?" ptal jsem se často. Sofie se vždycky jen smála a naléhala, abych pokračoval.

Do šestého měsíce jsem se vyloženě přemáhal. Přes strach, že tomu prckovi něco udělám, jsem s ní spal. A pak už to nešlo. Nedokázal jsem se už ani vzrušit. S manželkou jako takovou to nemá nic společného. Je to atraktívní žena. Jde o toho človíčka tam uvnitř.

Žena se na mě zlobí

A tak jsme se začali docela hádat. Sofie nechápe moje pocity. Sex si vynucuje. Někdy po dobrém a svádí mě. Jindy mě vydírá a je až zlá. Dokonce mě posadila před svého lékaře, který mi vysvětlil, že sex miminku neublíží. Sofie doufala, že mi to bude stačit. Jenže já ani tak nemůžu. Bude to se mnou muset vydržet.

Vím, že se zlobí, protože má nějakou potřebu a já ji nedokážu naplnit. Jsem ale jen člověk a na sílu už nepůjdu. Má před sebou poslední měsíc, pak se malé narodí. Už mi stihla říct, že po porodu spolu nebudeme spát minimálně 6 týdnů. A já jsem připraven trpět stejně, jako trpí ona teď...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články