Radek (40): Totálně jsem to zvoral. Teď nemám manželku ani mladou milenku

Radek (40): Totálně jsem to zvoral. Teď nemám manželku ani mladou milenku
Zdroj: Pexels

Radek si užíval milenecký poměr s mladší ženou. Myslel si, že mu na to manželka nemá jak přijít. Nedomyslel však svoji lež do konce a nechal se nachytat. Manželka se totiž přišla podívat na to, jak "hraje" tenis. Jenže on byl u milenky. Už nemělo smysl lhát a šel s pravdou ven.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 22. 11. 2022 07:00

Mít milenku chce notnou dávku odvahy. Tu jsem měl, proto jsem se mileneckého poměru nebál. Nakonec se mi ale vymstil víc, než bych si myslel. Manželka Verča (38) mi na to přišla a vykopla mě. Naivně jsem si myslel, že mě k sobě vezme právě milenka Lucie (30). Jenže jsem se přepočítal. Byl jsem pro ni vážně jen milenec.

Líbilo se mi mít milenku

Milenecký poměr jsem si blaženě užíval nejméně rok. Lucku jsem potkal v jednom baru, kde se konala firemní večeře. Seděla se svými kamarádkami na baru a házela po mě očka. Chytil jsem se jako ryba na červa a šel směle do toho. Toho večera jsme se spolu líbali za záchodovými dveřmi. Nestál jsem o to, aby se to mezi kolegy vědělo.

O pár dní později mě pozvala na večeři. Tam už bylo jasné, co se mezi námi děje. Sexuální přitažlivost byla tak mocná, že jsem všechno hodil za hlavu. Když mě pozvala k sobě domů, věděl jsem, že to chci. Milovat se po tolika letech s jinou ženou pro mě bylo jako znovuzrození.

Už to, že Veronika byla o deset let mladší, mě hodně vzrušovalo. Její dětmi neposkvrněné tělo mi za ten ohromný risk stálo. Začali jsme se pravidelně stýkat. Pondělky a středy byly naše. Své manželce jsem nakukal, že chodím na hodiny tenisu. Ještě mě chválila, že je dobře, že pro sebe něco dělám. Dobře promyšlená hra, ne?

Doma to prasklo

S Luckou jsme měli jasná pravidla. Nestýkali jsme se na veřejnosti, nepsali si žádné zprávy, Jen krátké zaheslované hovory, které mě nemohly doma prozradit. Rok jsem měl dvě ženy. S manželkou to nemělo nic společného. Nic mi doma nechybělo. Veronika je hodná ženská, která se s láskou stará o našeho syna Martina (10).

V posteli mi v podstatě také nic nechybělo. Jen mi možná vadila ta všednost a stereotyp, který se nám vloudil pod peřinu. Všechno bylo pořád nalinkované, předem naplánované. Nic mě nemohlo překvapit. A možná proto jsem si začal poměr. Lucie byla jako svěží vánek. Díky ní jsem si připadal jako chlap.

Jenže všechno je v háji. Nepočítal jsem totiž s tím, že by se Verča někdy přišla podívat na to, jak hraji tenis. V den, kdy jsem měl být na kurtu s kolegou, přišla za mnou. Problém byl v tom, že já tam nebyl. Oddával jsem se Lucce a jejímu božskému tělu. Když na mě Veronika udeřila, kde jsem byl, nedokázal jsem lhát.

Zbyly mi jen oči pro pláč

Když si Veronika vyslechla, co jsem za hajzla, vykopla mě. Neměl jsem kam jít. Jediná varianta byla Lucie. Jenže ani tam jsem nepochodil. Objevil jsem se u ní doma, kde mě čekal další šok. „Manžel je doma. Dneska to nejde," spustila tiše ve dveřích. „Manžel? Ty jsi vdaná?" divil jsem se. Ve zkratce mi řekla, že její manžel pondělky a středy jezdí pryč, proto jsme se mohli scházet.

Řekl jsem jí, že mě vyhodila žena a doufal, že mi pomůže. Ona mi ale dala jasně najevo, že jsem byl vážně jen milenec. Nic víc, nic míň. I ona mě vykopla. Zůstal jsem sám. Bydlím v malém bytě. Syna mám jednou za 14 dní. Zbyly mi jen oči pro pláč. A já si myslel, jak skvěle to mám vymyšlené. Teď vím, že mi za to milenka nestála...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články