Šimon (31): Obézní kolegyně změnila můj pohled na ženy. Už vím, co mě opravdu rajcuje

Šimon (31): Obézní kolegyně změnila můj pohled na ženy. Už vím, co mě opravdu rajcuje
Zdroj: Unsplash

Šimon dlouhé roky klamal sám sebe. Hledal jen hubené ženy, které budou vypadat reprezentativně. Myslel si, že to je to, co se mu líbí. Až obézní kolegyně Jitka mu pořádně otevřela oči. Díky ní zjistil, co ho ve skutečnosti přitahuje.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 11. 2022 10:00

Žádná z mých dosavadních partnerek neměla nadváhu. Měl jsem za to, že se mi líbí jen hubené, možná dokonce vychrtlé ženy. Až obézní kolegyně Jitka (28) ve mně něco probudila. Díky ní jsem zjistil, co se mi ve skutečnosti líbí.

Myslel jsem si, že se mi líbí jen hubené ženy

Moje bývalá přítelkyně Karolína (27) je hubená. Vždycky, když se ráno soukala do pouzdrových šatů, mohl jsem na ní oči nechat. Krásně vynikly její ladné křivky. Ploché břicho, bujná ňadra a zadeček jako dva lusky. Měl jsem za to, že právě tento typ žen je to, co chci. Hubené, ani s dekem navíc.

A možná by u toho i zůstalo, kdyby k nám do práce nenastoupila nová kolegyně. Jitka se sotva vešla do dveří. A přesto mi přišla zajímavá. Když se mi představovala, cítil jsem z ní skutečného člověka. Bylo v ní něco, co mě zaujalo. Nešlo si samozřejmě nevšimnout, jak moc je tlustá. Ona tím však byla tak nějak roztomilá.

Její vřelá a přátelská povaha k tomu, to byla úžasná kombinace. Z nějakého důvodu jsme si padli do oka. Začali jsme spolu chodit na obědy. Slastně jsem se díval, jak sní dva řízky na posezení a zají je větrníkem. Jazýčkem mlsně olizovala krém, který jí zůstal na horním rtu. Něco to ve mně probudilo.

Přitahuje mě obézní kolegyně

Jednoduše jsem zjistil, že mě její tlustá postava přitahuje. Židle jí byla malá, ale ona se tím netrápila. Ještě se smála, že má tak veliký zadek, že by potřebovala židle dvě. Když jde od stolu, mě se pod nohama chvěje zem. Ale i to se mi líbí. Jako kdyby právě díky své tloušťce byla oduševnělejší než ty hubené holky, které jsem doposud měl.

My dva jsme si začali rozumět na všech frontách. Jako kolegové, kamarádi a myslím si, že i jako dva lidé, kteří se do sebe zamilovali. Snažil jsem se doma před Karolínou předstírat stále stejný zájem, ale nešlo mi to. Zatímco ona si hlídá každé jídlo, které sní, Jitka taková není. Sní, co vidí. A vůbec ji to netrápí.

Už to vím naprosto přesně! Jsem do Jitky zamilovaný. Zcela mě svým kouzlem obézní ženy dostala. Nikdy jsem si neuvědomil, že jsem celou dobu hledal špatně. Vždycky jsem byl povrchní a chtěl mít vedle sebe hubenou kočku, která bude reprezentovat nás oba. S tím je teď konec.

Už vím, co se mi ve skutečnosti líbí

Karolína důvod našeho rozchodu nevzala příliš dobře. „Takže, pokud tomu dobře rozumím, dáváš přednost té tlusťošce přede mnou?" ječela a házela kolem sebe věcmi. „Ty nejsi normální, když se ti to líbí. Děláš chybu," řvala ještě ve dveřích. Mě se ale velmi ulevilo. Konečně jsem zjistil, co se mi ve skutečnosti líbí.

S Jitkou jsem začal chodit. Sám jsem po jejím boku něco málo přibral, ale ani to mi nevadí. Vedle těch hubených holek jsem se v jednom kuse hlídal. Teď už nemusím, protože jsem snad konečně sám sebou.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články