Violeta (36): Jsem blázen do svého šéfa. I když po něm moc toužím, nemůžu opustit rodinu

Violeta (36): Jsem blázen do svého šéfa. I když po něm moc toužím, nemůžu opustit rodinu
Zdroj: Unsplash

Láska si nevybírá, člověka někdy zasáhne v ten nejméně vhodný moment. Violeta byla dlouho šťastně vdaná. Pak jí ale hlavu pobláznil nový nadřízený.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 08. 06. 2023 07:00

Už víc jak deset let tvořím pár s Radkem (30). Když jsme se poznali, byla to láska na první pohled. Na začátku jsem musela překonat jen fakt, že je mladší. Vždycky jsem si myslela, že jsem spíš na starší muže. A to, že je Radek o šest let mladší, mě trochu rozhodilo.

Práce mi už trochu chyběla

S věkovým rozdílem jsem se postupně smířila. Pět let od seznámení jsme se vzali a do roka se nám narodila krásná dvojčata. Adélce a Kristýnce jsou dnes čtyři roky. Rodičovskou dovolenou jsem si docela užila. Holky jsou moje zlatíčka a jsou poslušné a hodné.

Přesto jsem se do práce těšila. Tři roky jsou dlouhá pauza, už mi to zkrátka chybělo. Pracuji v marketingovém oddělení jedné větší firmy a musím říct, že mě to tam opravdu baví. Měla jsem skvělého šéfa a ještě před odchodem na rodičovskou jsme měli úžasný tým.

Mám nového šéfa

Po třech letech ale bylo všechno jinak. Ve velkých firmách se lidé točí velmi rychle a můj tým nebyl výjimkou. Lidé, kteří se mnou spolupracovali, už tam nebyli. A já tak musela poznávat nové kolegy. Brzy jsem si mezi nimi našla spřízněné duše a začali jsme spolu tvořit velmi dobrý tým.

Můj nový šéf ale nebyl úplně příjemný. Než jsem se do toho znovu dostala, měli jsme spolu několik konfliktů. Dával mi moc těžké úkoly a zdálo se, že se mu moje práce nelíbí. Neměla jsem ho moc ráda. Proto nechápu, kde se vzalo mé pobláznění. Je starší a táhne mu na padesátku. Ale vypadá dobře a dbá o sebe.

Musím na něj zapomenout

Nemůžu se na něj podívat, aniž bych se nezačala červenat. Připadám si znovu jako v pubertě. Plně se mi vybavuje ten pocit, kdy jsem na chodbě školy potkala někoho, kdo se mi líbil. Teď to mám úplně stejně. Těším se, až ho ráno uvidím v kanceláři, až půjdeme na oběd... Jsem z toho všeho úplně hotová.

Nejhorší je, že by mu stačilo říct a já bych hned byla jeho. Tak velké je to pobláznění. Je mi z toho smutno, protože až doteď jsme měli s Radkem a našimi dvojčaty všechno, na co jsme si jen vzpomněli. Ani ve snu by mě nenapadlo, že naši idylu můžu zkazit já. Je mi z toho zle. A je mi jasné, že i kdyby mi to s mým šéfem mohlo vyjít, musím zachovat chladnou hlavu a pokusit se ho vyhnat z hlavy.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články