Robert (33): V pubertě jsem šílel z Jennifer Lopez. Přítelkyně mi kvůli tomu utekla z postele

Robert (33): V pubertě jsem šílel z Jennifer Lopez. Přítelkyně mi kvůli tomu utekla z postele
Zdroj: Unsplash

Robert v období dospívání miloval zpěvačku a herečku Jennifer Lopez. Přitažlivá hvězda ho ohromila natolik, že si jejími plakáty polepil celý pokoj. A to se mu šeredně vymstilo v prvním vážném vztahu.

Jan Švanda
Jan Švanda 03. 12. 2022 07:00

Táhlo mi v té době na sedmnáct. Byl jsem ve věku, kdy se mnou lomcovala puberta. Lítal jsem po diskotékách, rád jsem zapařil a pochopitelně se mi líbily holky. Byl jsem lidově řečeno v období, kdy se mladíkům zapalují lýtka.

Našel jsem svou první velkou lásku

Kdejaký kluk či dívka má v této životní fázi také nějaký idol. Pro mě to byla zpěvačka a herečka Jennifer Lopez. Žena, která má i dnes, po padesátce, tělo bohyně. A sexy figuru by jí mohla závidět lecjaká dvacítka. Den co den jsem si pouštěl její písničky, měl ji na pozadí svého mobilního telefonu a jejími plakáty, na kterých figurovala v odvážných pózách, jsem si polepil celý pokoj. V tu chvíli jsem netušil, že pohledná zpěvačka zbortí můj první vážný vztah.

Přítelkyni jsem si našel na prahu osmnáctin. Martina byla pěkná bruneta s velkýma očima a ztřeštěná jako já. Měli jsme podobné zájmy i názory. Randili jsme spolu asi půl roku, když jsem ji poprvé pozval ke mně domů. Máma s tátou odjeli na víkend do Orlických hor a já zůstal v bytě sám. Martina zpočátku váhala, ale pak slíbila, že na chvíli přijde. Já neponechal nic náhodě. Byl jsem bordelář, ale tentokrát jsem vygruntoval celý pokoj. Vyzdobil jsem ho květinami, připravil jednohubky a obložené chlebíčky, koupil červené víno a těšil se, až moje láska zazvoní na zvonek.

Pokoj jsem měl polepený plakáty s Jennifer Lopez

Přišla přesně a moc jí to slušelo. Dorazila v dráždivě červeném kostýmku, nádherně voněla a byla decentně nalíčená. Prostě kočka, z níž chlap prostě nespustí oči. Zavedl jsem ji nejprve do obýváku. Posadili jsme se na gauč, chvíli si povídali, což jsem ale dlouho nevydržel a políbil ji. Oplatila mi to stejnou mincí a já z ní pomalu strhával oblečení.

Navrhl jsem, že se přesuneme do mého pokoje, kde jsem nachystal překvapení. „A mám tam taky pohodlnou postel,“ mrknul jsem na ni šibalsky. Líbezně se na mě usmála. „Tak jdeme!“ špitla mi do ucha. Vzal jsem ji za ruku a zamířili jsme do pokoje. Byla to chyba. A velká!

Když jsme rozrazili dveře, zůstala celá zkoprnělá. Místo květin a výzdoby mlčky pozorovala stěny, které byly plné Jennifer Lopez. „Co to jako je?!?“ zhrozila se pod jedním z plakátů, na který jsem nedávno přimaloval velké srdce. „Si děláš srandu, ne?“ řekla nabroušeně. Bylo mi jasné, že z krásného večera asi nebude nic. Chtěl jsem zachránit situaci, otevřel jsem tedy víno.

Dostal jsem kopačky kvůli Jennifer Lopez

Sedla si rozpačitě ke stolu, když vtom mi začal vyzvánět telefon. Martina spatřila na pozadí Jennifer Lopez a neudržela nervy na uzdě. „Panebože, ty ji máš i v telefonu! Víš co, brouku, já radši půjdu. Ty chlebíčky si dej s touhle umělkyní,“ ukázala naštvaně na Jennifer. Sebrala se a zamířila k domovu. „Seš normální žárlivka,“ zakřičel jsem za ní. Neodpověděla mi, práskla dveřmi a zmizela.

Byl to bohužel začátek konce. Martina moji oblíbenkyni neskousla a brzy jsme se rozešli. Vzal jsem si z toho ponaučení a svůj pokoj trochu „pročistil“. Nevím, jak moc mi tento krok pomohl v dalším vztahu. Paradoxní ale je, že moje manželka Šárka (35) zbožňovala a stále zbožňuje současného manžela Jennifer Lopez, tedy herce Bena Afflecka...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články