Erika (46): Můj život mi připadal nudný a bezvýznamný. Až do chvíle, kdy jsem opustila svoje tělo

Erika (46): Můj život mi připadal nudný a bezvýznamný. Až do chvíle, kdy jsem opustila svoje tělo
Zdroj: Pixabay

Erika jednu noc zažila něco, o čem do té doby neměla ani tušení. Astrálně cestovala a setkala se se svojí maminkou. Od toho dne se každou noc usilovně snaží o astrál, ale nedaří se jí odpojit od těla. Nutně to setkání potřebuje zažít znovu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 02. 2022 16:00

Přiznám se, že jsem nikdy o astrálním cestování neslyšela. O čem to je, jsem si začala zjišťovat až po nedávném zážitku, který ve mně zanechal hlubokou stopu. Spontánně jsem během spánku opustila tělo a cestovala časoprostorem. Narazila jsem dokonce na svoji mrtvou maminku.

Během noci jsem astrálně cestovala

Jsem mámou dvou dětí, manželkou fajn chlapa. Vedu vcelku normální, až bych řekla nudný život. Vše mám nalajnované a zorganizované. Každý den vstávám a chodím do práce, starám se o rodinu a těším se dobrému zdraví. Až nedávný noční zážitek mi pootevřel něco, o čem jsem do té doby neměla ani ponětí.

Byl to obyčejný den v obyčejném pracovním týdnu. Ulehla jsem do postele lehce po půl jedenácté. Mirek se ještě vedle díval na televizi a děti už spaly. Sotva jsem usnula, viděla jsem sebe samu, jak vstávám. Tělo jsem přitom zanechala spící na posteli. Odebrala jsem se přes obývák k balkónu, kde jsem ze zábradlí vzlétla do ulic.

Bloudila jsem městem, až jsem se vznesla hodně vysoko a odletěla někam daleko. Co to bylo za místo, vám bohužel nepovím. Určitě už jsem tam dle vzpomínek někdy byla, ale přesnou polohu neznám. Prošla jsem osvětleným tunelem. Kolem mě se nacházely další postavy. Některé vypadaly, že spí, jiné mě vesele zdravily.

Setkání s mrtvou maminkou mi dalo naději

V tom stavu jsem si neuvědomovala, kde jsem, a hlavně proč tam jsem. Užívala jsem si daný okamžik, protože to bylo něco nového. Došla jsem až na rozlehlou louku, kde jsem viděla pár lidí. Jedna postava ke mně opatrně přišla. ,,Eriko?“ promluvil maminčin hlas. ,,Mami?“ odvětila jsem a nevěřila svým očím. ,,Jak to, že tě vidím? Vždyť jsi mrtvá,“ promluvila jsem.

,,Nebo snad já jsem mrtvá?“ snažila jsem se najít odpověď. ,,Zjevně astrálně cestuješ,“ reagovala. Během našeho rozhovoru jsem se chvílemi vytrácela neznámo kam. Jako by se mě někdo snažil od mamky odpoutat. Vší silou jsem se pokoušela zůstat na místě. Chtěla jsem toho mamce tolik říct! Jenže ,,spojení“ se stále přerušovalo.

Nakonec jsem se vzbudila ve své posteli. První, co jsem viděla, byl vyděšený Mirek. ,,Panebože, žiješ?“ vzlykal. ,,Co se děje?“ nechápala jsem. ,,Vypadala jsi, jako bys byla mrtvá,“ plakal. ,,Já se strašně bál,“ dodal a objal mě. Já se snažila vstřebat to, co jsem zažila. Hned druhý den ráno jsem se pokusila zjistit něco o astrálním cestování.

Musím to pořád zkoušet

I když jsem si všechno načetla a chtěla to znovu praktikovat, nejde mi to. Ať se snažím sebevíc, nedokážu se od svého fyzického těla odpoutat. A když už, tak jen na pár vteřin a hned jsem zase zpátky. Musím to pořád zkoušet. Chci znovu spatřit svoji mamku.

Navíc, co když je tam lidí, které miluji, daleko víc? Babička? Náš pes, kterého jsem měla jako dítě? Musím tomu přijít na kloub a znovu se podívat za hranice našeho bytí. Najednou mám chuť dokázat nemožné. Už mi můj život nepřijde tak nudný a bezvýznamný.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články