Eva (32): Kartářka mě nabádala, ať se rozejdu s přítelem. Proč, to jsem pochopila o pár týdnů později

Eva (32): Kartářka mě nabádala, ať se rozejdu s přítelem. Proč, to jsem pochopila o pár týdnů později
Zdroj: Freepik

Eva si při návštěvě kartářky, kam se původně zdráhala jít, vyslechla šokující zprávu. Jejího letitého přítele, s nímž toužila založit rodinu, jí totiž vědma rozmluvila. Mladá žena zprvu nevěřila, záhy však pochopila…

David Mareš
David Mareš 01. 08. 2023 17:00

Na věštění z koule, kyvadel nebo karet jsem nikdy nebyla. Vždycky jsem si z toho dělala švandu. Když mi moje nejlepší kamarádka Markéta vyprávěla, co všechno jí kartářka predikovala, a líčila mi pikantní útržky svojí budoucnosti, pouštěla jsem to druhým uchem ven.

Kartářka mi radila, ať se rozejdu s přítelem

Přesto mě postupem času vyhecovala a já kartářku nakonec vyhledala taky. I proto, že jsem zrovna prožívala spletité životní období. Měla jsem přítele Radka, s nímž jsem chtěla založit rodinu. Jenže se nám nedařilo počít dítě a už jsme z toho byli opravdu nešťastní. Tedy hlavně já.

První a hlavní otázka tedy samozřejmě směřovala na miminko. Kartářka, mimochodem dost charismatická žena s dlouhými vlnitými vlasy, mě však totálně zaskočila. Když vyložila karty na stůl, zůstala jsem jako opařená. Řekla totiž, že Radek není dobrý muž pro mě a že se s ním mám rozejít. Prý vidí kolem něj spoustu negativní energie a není to chlap, s nímž bych strávila zbytek života. Pokud rozchod zvládnu, moje veliké přání se konečně splní.

Přítel začal chodit později z práce

Nechápala jsem ji, vždyť nám to tak klape! Od kartářky jsem proto odcházela značně rozmrzelá. Jakmile jsem dorazila domů, vyprávěla jsem vše Radkovi, jen se smál a řekl mi, že jsem tam neměla vůbec chodit a ať to pustím z hlavy. Já se o to snažila, na druhé straně jsem se ale měla na pozoru, byť jsem doufala, že se věštba nesplní.

Chvíli se nic dělo, respektive vše bylo jako vždycky. Pak jsem si ale všimla, že Radek chodí později z práce. Vymlouval se, že mají nového vedoucího, který je dost honí. Omlouval se a konejšil mě, jak mě miluje a kdesi cosi. Neřešila jsem to. Jenže jeho pozdní návraty domů se pravidelně opakovaly, až mi to bylo divné.

Zjistila jsem, že má přítel milenku

Vše prasklo jednoho podzimního dne. Radek si šel s kamarády zahrát squash a ke své smůle si doma zapomněl mobil. Ležela jsem na posteli, když vtom mu zvonil telefon. Šla jsem se jen tak podívat, kdo volá, a na displeji viděla jméno Zuzana. Myslela jsem, že je to kolegyně z práce a šla celkem v klidu zpátky do pokoje. Vtom mu však mobil pípl znovu a svítící smska ve tmě nešla přehlédnout: „V kolik hodin přijdeš, zlato? Už se na tebe moc těším!“

Bylo mi okamžitě jasné, že má milenku. Místo squashe si povyrazil se Zuzankou. Rozbrečela jsem se, popadl mě vztek a čekala jsem, až Radek přijde domů. Dorazil večer před desátou a mluvil na mě jakoby nic. Ihned jsem na něj udeřila. Řekla jsem mu, že co jsem četla a ať jde s barvou ven. Přiznal se mi hned. Tvrdil, že to se Zuzanou táhne asi půl roku.

Rok po rozchodu mě konečně potkalo štěstí

Koukala jsem na něj s otevřenou pusou a neměla s ním slitování. Vyzvala ho, ať si sbalí kufry a vypadne, že už ho nechci vidět. Ani moc neprotestoval. Sbalil se a zmizel. Ten večer jsem se hodně trápila, stejně jako následujících několik týdnů. Dnes však svého rozhodnutí nelituji.

Po roce útrap jsem si našla nového přítele Marka, který byl a stále je neuvěřitelně chápavý, milý a pozorný. Zamilovala jsem se do něj, po dvou letech vztahu jsme se vzali a za další rok se mi konečně splnil sen. V současnosti spolu vychováváme sedmiměsíční Soňu. Kartářce tedy vyšla předpověď na sto procent.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články